news.team

Θύμα μιας υπερβολικής δόσης φαρμάκων, ο Gustav Åhr από το Allentown της Πενσιλβάνια έφυγε μόλις στα 21 του χρόνια (2017), πάνω που -ως Lil Peep- είχε αρχίσει να λογίζεται στα είδωλα του emo hip hop των ημερών μας: το πρώτο του (και μοναδικό εν ζωή) άλμπουμ του Come Over When You're Sober, Pt. 1 τον έφερε στο #38 των Η.Π.Α. λίγους μήνες πριν τον θάνατό του, κάνοντας μικρή αίσθηση και στην Ευρώπη (Βρετανία #71, Γαλλία #112, Γερμανία #82).

Έκτοτε, το ενδιαφέρον του Τύπου αλλά και του κοινού έχει πολλαπλασιαστεί, όπως έδειξαν τον Νοέμβριο του 2018 οι πωλήσεις του μεταθανάτιου άλμπουμ Come Over When You're Sober, Pt. 2 (Η.Π.Α. #4, Βρετανία #19, Αυστραλία #15, Γαλλία #57, Καναδάς #3, Γερμανία #26).

Τώρα, λοιπόν, ετοιμάζεται ένα ντοκιμαντέρ γύρω από τη ζωή του αδικοχαμένου ράπερ και τα όσα πρόλαβε να κάνει. Έχει τίτλο Everybody’s Everything, το σκηνοθετούν οι Sebastian Jones & Ramez Silyan και στον σύνδεσμο παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρώτο επίσημο trailer. 

Το μεγάλο ενδιαφέρον βρίσκεται στο ότι συμπαραγωγός του ντοκιμαντέρ -μαζί με τη μητέρα του Lil Peep, Lisa Womack- είναι ο περίφημος Αμερικανό σκηνοθέτης Terrence Malick.

Το Everybody's Everything έκανε ειδική πρεμιέρα στο SXSW Festival 2019 και αναμένεται να βγει στα αμερικάνικα σινεμά τον Νοέμβριο.

{youtube}nV7qfPcyaXQ{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured