10 χρόνια The Listening για τη Lights

Τα γιορτάζει με ένα νέο τραγούδι, σε συνεργασία με τον Travis Barker

news.team
news.team

φωτογραφία: Lindsey Blane

Κατά κόσμον Valerie Anne Poxleitner, η Lights κέρδισε κάμποση δημοσιότητα 10 χρόνια πριν -καθώς και ένα πιστό κοινό- χάρη στο ντεμπούτο της The Listening (Καναδάς #7, Η.Π.Α. #129), δίσκο που ακούσαμε αρκετά και στην Ελλάδα (#34), στον «πυρετό» του λεγόμενου indietronica ρεύματος. 

Τώρα, η Καναδέζα τραγουδοποιός γιορτάζει την επέτειο αυτή των 10 χρόνων με το ολοκαίνουριο τραγούδι "Long Live", το οποίο τη βρίσκει να συνεργάζεται με τον Travis Barker, γνωστό στο rock κοινό ως ντράμερ των Blink-182: μπορείτε να το ακούσετε μέσω Spotify, πατώντας εδώ.

Το "Long Live", ωστόσο, δεν φαίνεται να προλογίζει κάτι νέο εκ μέρους της Lights, η οποία άλλωστε δεν λείπει καιρό από τη δισκογραφία: τελευταίος σταθμός ήταν το Skin & Earth Acoustic τον φετινό Ιούλιο, το οποίο περιλάμβανε ακουστικές εκτελέσεις στα τραγούδια που είχε παρουσιάσει το 2017 στο άλμπουμ Skin & Earth (Καναδάς #3, Η.Π.Α. #95).

Καθώς φαίνεται, το "Long Live" θα μείνει ως επετειακό non-album single, αφού δεν προβλέπεται και κάποια νέα επανέκδοση του The Listening.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

H κατάσταση της βρετανίδας μουσικού «είναι σταθερή και ανταποκρίνεται στη θεραπεία», σύμφωνα με το management της.

«Πρόκειται για την απόλυτη αποτυχία της κυβέρνησής μας το γεγονός ότι δεν έχει καταστήσει τα τεστ προσβάσιμα στο ευρύ

Ο θρυλικός τραγουδιστής της soul έφυγε από τη ζωή στα 81 του χρόνια. 

FEATURED TODAY

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 40 χρόνων από την εμφάνισή τους, ρίχνουμε μια ματιά στα άλμπουμ και τα EP των R.E.M., από το Chronic Town μέχρι το

Για 3 δεκαετίες πρόσφεραν σφιχτοδεμένες συνθέσεις, συγκίνηση έτη φωτός μακριά από τη μελό, στίχους με πολλαπλές αναγνώσεις και όχι μόνο.

Top
0
Shares
0
Shares