Συνεχίζει να απολαμβάνει μυθολογικό στάτους ο Johnny Cash, 16 χρόνια μετά τον θάνατό του. Το διαρκές ενδιαφέρον του κοινού για το πρόσωπο, τη ζωή του και το έργο του έχει θρέψει ως τώρα κάμποσες μεταθανάτιες εκδόσεις δίσκων, αλλά τραβάει την προσοχή και των κινηματογραφιστών.

Τώρα, λοιπόν, έρχεται ένα καινούριο ντοκιμαντέρ, το οποίο λέγεται The Gift: The Journey Of Johnny Cash και ήδη έκανε μια επίσημη πρεμιέρα για τους προσκεκλημένους στο SXSW Film Festival -στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης, μπορείτε να δείτε το πρώτο επίσημο trailer. 

Το ντοκιμαντέρ θα διαρκεί 90 λεπτά και είναι δουλειά του Thom Zimny, ο οποίος έχει κερδίσει βραβείο Emmy για το Springsteen on Broadway. Όπως μαθαίνουμε, επιθυμία του ήταν να σκιαγραφήσει την «άνοδο, πτώση και αναγέννηση» του Johnny Cash. Θα περιλαμβάνει μάλιστα και αδημοσίευτο μέχρι σήμερα αρχειακό υλικό, παραχωρημένο από την οικογένεια και τους συνεργάτες του.

Το The Gift: The Journey Of Johnny Cash θα γίνει μάλιστα διαθέσιμο δωρεάν στο κοινό, καθώς στόχος είναι να προβληθεί διεθνώς μέσω YouTube στις 11 Νοεμβρίου. 

{youtube}HAcLbWxGKwo{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured