Στην προηγούμενη δεκαετία ο Devendra Banhart έγινε ιδιαίτερα αγαπητός στο εγχώριο εναλλακτικό κοινό, λανσάροντας μια αρκετά προσωπική τραγουδοποιία μεταξύ ψυχεδέλειας, folk και indie, η οποία του έφερε και εμπορική αναγνώριση το διάστημα 2005-2007, με άλμπουμ σαν το Cripple Crow (Η.Π.Α. #213, Βρετανία #69) και το Smokey Rolls Down Thunder Canyon (Η.Π.Α. #115, Βρετανία #93).

Παρότι εμείς τον χάσαμε βαθμιαία από το ραντάρ, ο Αμερικανός τραγουδοποιός παραμένει ενεργός. Φέτος, μάλιστα, έσπασε την τριετή σιωπή που ακολούθησε το Ape In Pink Marble του 2016 (δείτε τι είχε γράψει γι' αυτό στις σελίδες μας ο Θάνος Σιόντορος, εδώ), κυκλοφορώντας το νέο άλμπουμ Ma.

Ως promo λοιπόν τώρα γι' αυτό, δίνει στη δημοσιότητα ένα βιντεοκλίπ για το τραγούδι "Taking A Page", σε σκηνοθεσία της ομάδας The Bardos.

Όπως μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω, τα γυρίσματα έγιναν στο Νεπάλ, το οποίο πρόσφατα επισκέφθηκε ο Banhart. Όπως διευκρινίζει, περιλαμβάνει πλάνα τόσο από την πρωτεύουσα Κατμαντού, όσο και από επαρχιακές περιοχές, αλλά και μέρη της επικράτειας Mustang, που κάποτε ήταν απαγορευμένη για τους ξένους.

«Είναι το δικό μου γράμμα αγάπης στο Νεπάλ», δήλωσε, «μια χώρα με μυστικιστικές διαστάσεις, την οποία και σας καλώ να επισκεφθείτε».

{youtube}AToaUvSQBtw{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured