news.team

Μία από τις πιο αναπάντεχες συναυλιακές εκπλήξεις των τελευταίων χρόνων στην Ελλάδα ήταν ο αθόρυβος ερχομός της Princess Nokia το 2017, η οποία πέτυχε να βγάλει sold-out το Gagarin, αποδεικνύοντας περίτρανα το ρεύμα που έχει μια πτυχή του σύγχρονου αμερικάνικου χιπ χοπ στο εγχώριο νεανικό κοινό (πατώντας εδώ, μπορείτε να θυμηθείτε τι έγραψε τότε στις σελίδες μας ο Τάσος Μαγιόπουλος).

Για την 27χρονη Νεοϋορκέζα Destiny Nicole Frasqueri που βρίσκεται πίσω από το ψευδώνυμο Princess Nokia τα πράγματα έκτοτε έχουν βεβαίως συνεχίσει, παρότι δεν έχει ακόμα βγάλει τον διάδοχο του τότε ντεμπούτο της 1992 Deluxe (Η.Π.Α. #225).

Τώρα, τη βρίσκουμε με ένα καινούριο τραγούδι ονόματι "Sugar Honey Iced Tea (S.H.I.T.)": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε γι' αυτό η Emma Westenberg. 

Η Westenberg βάζει την Princess Nokia να λαμβάνει μέρος σε διαγωνισμό ομορφιάς, τον οποίον και κερδίζει. Στο κλιπ συμμετέχει και ο ράπερ Maliibu Miitch.

Είναι άγνωστο, μέχρι στιγμής, αν το "Sugar Honey Iced Tea (S.H.I.T.)" αποτελεί πρώτη «γεύση» για κάποιο νέο άλμπουμ.

{youtube}B7o8EGUTqwI{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured