news.team

Ήθελαν δεν ήθελαν οι κάτοικοι της Βουδαπέστης, εμπέδωσαν το "Deutschland" των Rammstein όσο και οι πιο αφοσιωμένοι fans της γερμανικής μπάντας την προηγούμενη εβδομάδα. 

Οι αρχές της ουγγρικής πρωτεύουσας έλαβαν πλήθος διαμαρτυριών για έναν «έντονο θόρυβο», που κράτησε πολλούς ξάγρυπνους τη νύχτα της προηγούμενης Δευτέρας. 

Όπως αποδείχθηκε, κάποιος τεχνικός στο υπό κατασκευή γήπεδο Puskás Aréna (έχει το όνομα του θρυλικού Φέρεντς Πούσκας, ο οποίος είναι βέβαια καλά γνώριμος στους Έλληνες φίλους του ποδοσφαίρου) είχε διαλέξει το "Deutschland" των Rammstein για να τεστάρει τα ηχεία του σταδίου και το είχε προγραμματίσει να παίζει στο repeat, σε μεγάλη ένταση. Από τεχνικό λοιπόν λάθος, το τραγούδι άρχισε να παίζει ενώ πια είχαν φύγει όλοι οι εργάτες από τον χώρο, με αποτέλεσμα να συνεχίσει μέχρι το επόμενο πρωί που ξαναβρέθηκαν εκεί για δουλειά.

Η κατασκευαστική εταιρεία ζήτησε συγγνώμη από τους κατοίκους της Βουδαπέστης με επίσημη ανακοίνωση. Η αστυνομία έκανε αυστηρές συστάσεις, ωστόσο εφόσον όλα οφείλονταν σε τεχνικό λάθος δεν έγιναν συλλήψεις για διατάραξη κοινής ησυχίας.

Το "Deutschland" εντωμεταξύ, είναι το πλέον συζητημένο τραγούδι της φετινής επιστροφής των Rammstein (δείτε εδώ), λόγω κυρίως του βιντεοκλίπ του, που μπορείτε να θυμηθείτε αμέσως παρακάτω. 

{youtube}NeQM1c-XCDc{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured