Το 2019 έχει πάει καλά για τη Sharon Van Etten, η οποία είδε το 5ο της στούντιο άλμπουμ Remind Me Tomorrow να λαμβάνει σωρεία καλών κριτικών (δείτε τι έγραψε στις δικές μας σελίδες ο Μιχάλης Τσαντίλας πατώντας εδώ) και να μπαίνει τόσο στο top-100 των Η.Π.Α. (έστω και χαμηλά, στο #94), όσο και στο top-40 της Βρετανίας (#30).

Τώρα όμως τη βρίσκουμε να επιστρέφει στο προσκήνιο με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι άσχετο με το άλμπουμ της: το λένε "Let's Face The Music And Dance", είναι μια συνεργασία με τον γνωστό ηθοποιό (μα και τζαζίστα) Jeff Goldblum και μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω. 

Πρόκειται βέβαια για μια διασκευή σε μια γνωστή προπολεμική επιτυχία του Irving Berlin (1936), το οποίο πρωτοτραγούδησε ο Fred Astaire στο μιούζικαλ του Mark Sandrich Follow The Fleet, όπου χόρεψε μάλιστα στον ρυθμό του ένα από τα πλέον περίφημα ντουέτα του με τη Ginger Rogers. 

Το "Let's Face The Music And Dance" προλογίζει το νέο άλμπουμ του Jeff Goldblum I Shouldn’t Be Telling You This, μια σύμπραξη με τη Mildred Snitzer Orchestra, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 1 Νοεμβρίου από τη Decca. Στη δισκογραφία του Αμερικανού ηθοποιού θα διαδεχθεί το The Capitol Studio Sessions του 2018 (Η.Π.Α. #204, Βρετανία #26, Αυστραλία #51, Γαλλία #108, Γερμανία #91).

{youtube}1ST3ks3qcr4{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured