Γράφοντας «ο Mike Patton των Faith No More» μάλλον αδικούμε τον σπουδαίο αυτόν μουσικό, αφού πέρα από τραγουδιστής των Faith No More -με τους οποίους γνώρισε βέβαια τη μεγαλύτερή του επιτυχία- έχει λάμψει με μια σειρά από ιδιότητες.

Τώρα, ο 51χρονος Καλιφορνέζος έχει εμπλακεί σε μια νέα περιπέτεια, κυκλοφορώντας μια σόλο δουλειά με τον Γάλλο συνθέτη Jean-Claude Vannier, την πρώτη του μετά το Bacteria Cult του 2016, για το οποίο είχε συνεργαστεί με τον Νορβηγό δημιουργό John Erik Kaada. Ως promo λοιπόν γι' αυτήν, το δίδυμο δίνει στη δημοσιότητα ένα βιντεοκλίπ για το τραγούδι "Chansons D'Amour": το σκηνοθέτησε ο Eric Livingston και μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης. 

«Όταν ήμουν μικρός, τα ερωτικά τραγούδια με τρομοκρατούσαν», δήλωσε ο Vannier, «με τις ανόητες Οφηλίες τους, τα ξεθωριασμένα τους λουλούδια και τις μελοδραματικές ερμηνείες. Κάτι από αυτό το αίσθημα αντανακλάται και στο βιντεοκλίπ».

«Συναντηθήκαμε το 2011 με τον Vannier», δήλωσε ο Patton «και δέσαμε αμέσως». «Πώς αλλιώς θα γινόταν;», συμπλήρωσε ο Vannier, «δεν είναι μόνο σπουδαίος τραγουδιστής, αλλά έχει και φοβερό χιούμορ!».

Το "Chansons D'Amour προέρχεται από το άλμπουμ Corpse Flower, το οποίο κυκλοφόρησε πριν μερικές ημέρες από την Ipecac.

{youtube}jcwSCANHQ1M{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured