news.team

Τα γούστα για την ποπ μουσική την οποία παράγει μπορεί να ποικίλλουν (είναι γνωστό π.χ. ότι οι κριτικοί δεν την αγαπούν), ωστόσο η φωνή της Céline Dion δεν αμφισβητείται. Όπως δεν αμφισβητείται βέβαια και το γεγονός ότι παραμένει στα 51 της ένα από τα μουσικά μεγαθήρια της εποχής μας, έχοντας στο βιογραφικό της μία από τις πιο πετυχημένες παγκόσμιες περιοδείες στην ιστορία (Taking Chances World Tour 2008-2009), καθώς και διεθνείς πωλήσεις που φτάνουν τα 200.000.000 αντίτυπα. 

Τα τελευταία χρόνια δεν ήταν εύκολα για την Καναδέζα σταρ, καθώς το 2016 έχασε από καρκίνο τόσο τον σύζυγο και μέντορά της René Angélil, όσο και τον αδερφό της. Παρά ταύτα κράτησε επαφή με την επικαιρότητα με διάφορους τρόπους, δίνοντας τελευταίο δισκογραφικό παρών με το άλμπουμ του 2016 Encore Un Soir (Καναδάς #1, Η.Π.Α. #96, Γαλλία #1, Βρετανία #88, Γερμανία #16, Ελλάδα #32).

Τώρα, όμως, δείχνει αποφασισμένη να γυρίσει στο αγγλόφωνο ρεπερτόριο, δίνοντας στη δημοσιότητα 3 καινούρια τραγούδια: τα λένε "Courage", "Lying Down" και "Imperfections" και μπορείτε να τα ακούσετε διαδοχικά στους παρακάτω συνδέσμους. 

{youtube}L2lhb9IaRK8{/youtube}

Και τα 3 τραγούδια προλογίζουν το νέο άλμπουμ Courage, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου από την Columbia, με τη Feelgood να το φέρνει και στα δικά μας δισκοπωλεία. 

{youtube}5AhjDwMXcR4{/youtube}

Το Courage είναι ο πρώτος της αγγλόφωνος δίσκος μετά το επιτυχημένο Loved Me Back To Life του 2014 (Καναδάς #1, Η.Π.Α. #2, Γαλλία #3, Βρετανία #3, Αυστραλία #9, Γερμανία #9, Ιαπωνία #34, Ελλάδα #12), για το οποίο μπορείτε να θυμηθείτε τι είχε γράψει τότε στις σελίδες μας ο Χάρης Συμβουλίδης, πατώντας εδώ

{youtube}U6vkuVonK2Q{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured