Φέτος το καλοκαίρι, είδαμε τη δισκογραφική επιστροφή του διδύμου Freddie Gibbs & Madlib, οι οποίοι στάθηκαν υπεύθυνοι για έναν από τους καλύτερους χιπ χοπ δίσκους της τρέχουσας δεκαετίας πίσω στο 2014, όταν έβγαλαν το Piñata (Η.Π.Α. #39, Βρετανία #142). Πατώντας εδώ, μπορείτε να δείτε τι είχε γράψει τότε στις σελίδες μας γι' αυτόν ο Τάσος Μαγιόπουλος.

To Bandana τους χάρισε μάλιστα μία ακόμα μεγαλύτερη εμπορική αποδοχή (Η.Π.Α. #21, Βρετανία #88, Αυστραλία #61, Γερμανία #82), ενώ τους είδε να γράφουν και τραγούδι για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ("Giannis", σε συνεργασία με τον Anderson .Paak).

Τώρα, το σχετικό promo συνεχίζεται με ένα βιντεοκλίπ για το τραγούδι "Half Manne Half Cocaine", σκηνοθετημένο από τον Nick Walker.

Όπως μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω, βρισκόμαστε στο 2029, όταν ο Freddie Gibbs ξυπνάει στο νοσοκομείο, μετά από κώμα 10 ετών. Γιατρός του είναι ο γνωστός Αμερικανός κωμικός και τηλεπαρουσιαστής Eric André, ο οποίος του προσφέρει συμβουλές για το πώς να εκδικηθεί τον άνθρωπο που τον έστειλε στο νοσοκομείο πίσω στις δικές μας μέρες.

{youtube}b0luPf4tPRk{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured