Κοινή περιοδεία αποφάσισαν να κάνουν Green Day, Weezer και Fall Out Boy, σε μια κίνηση που αναμένεται να σπάσει τα συναυλιακά ταμεία, ειδικά αν ανακοινώσει ημερομηνίες και στις Ηνωμένες Πολιτείες, πέρα από την Ευρώπη. 

«Ήταν δική μας ιδέα», επιβεβαίωσε ο Billy Joe Armstrong, μιλώντας στον Zane Lowe, στην εκπομπή του στο ιντερνετικό ραδιόφωνο Beats 1, «ξεκίνησε από το ότι δεν θέλαμε να βγούμε πάλι στα στάδια, αλλά να κάνουμε κάτι που να θύμιζε τις μέρες της Monsters of Rock Tour. Και, καθώς οι Weezer και οι Fall Out Boy ήταν εκεί, ξαναδέσαμε παρέα».

Ως promo για την όλη δράση, οι 3 μπάντες έβγαλαν από ένα καινούριο τραγούδι η κάθε μία. Πατώντας λοιπόν αντίστοιχα εδώ, εδώ και εδώ, μπορείτε να ακούσετε (μέσω Spotify), τη συνεργασία των Fall Out Boy με τον Wyclef Jean για το "Dear Future Self (Hands Up)", το "The End Of The Game" των Weezer και το "Father Of All..." των Green Day.

Το "Dear Future Self (Hands Up)" προλογίζει τη best of συλλογή που σχεδιάζουν οι Fall Out Boy: λέγεται Greatest Hits: Believers Never Die – Volume Two και θα κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου. Τελευταία τους εμφάνιση στη δισκογραφία ήταν το 2018, με το Mania (Η.Π.Α. #1, Βρετανία #2, Αυστραλία #3, Γαλλία #50, Καναδάς #2, Γερμανία #5, Ιαπωνία #15).

Για τους πολυγραφότατους τελευταία Weezer, το "The End Of The Game" αποτελεί προπομπό για το άλμπουμ Van Weezer, το οποίο πάντως αργεί -είναι για τον Μάρτιο του 2020. Φέτος άλλωστε έβγαλαν μαζεμένους 2 δίσκους, με πιο πρόσφατο το Weezer (The Black Album), το οποίο τους έστειλε στο #19 των Η.Π.Α., στο #73 της Βρετανίας, στο #56 του Καναδά και στο #96 της Γερμανίας (δείτε τι έγραψε γι' αυτό στις σελίδες μας ο Μιχάλης Τσαντίλας, εδώ).

Για τους Green Day, πάλι, το "Father Of All..." είναι η πολυαναμενόμενη για τους fans πρώτη γεύση από το νέο άλμπουμ Father Of All Motherfuckers, το οποίο αναμένεται όμως επίσης το 2020. Θα διαδεχθεί το σούπερ επιτυχημένο Revolution Radio του 2016 (Η.Π.Α. #1, Βρετανία #1, Αυστραλία #2, Γαλλία #13, Καναδάς #1, Γερμανία #2, Ιαπωνία #8, Ελλάδα #1).

Όσο για την περιοδεία, θα λέγεται Hella Mega Tour και αναμένεται να λάβει χώρα το 2020.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured