news.team

Κάποτε ούτε για αστείο δεν θα δεχόταν κανείς την πρόβλεψη ότι η Kylie Minogue θα λογιζόταν μια μέρα ως αγαπημένη ποπ σταρ για σημαντική μερίδα του εναλλακτικού κοινού. Κι όμως, στα 51 της ήμερα, η Αυστραλέζα τραγουδίστρια χαίρει μιας γενικής εκτίμησης που λίγοι ποπ καλλιτέχνες της γενιάς της μπόρεσαν να κατακτήσουν, ενώ περηφανεύεται και για πλανητικές πωλήσεις της τάξης των 70.000.000 αντιτύπων.

Δισκογραφικά, η Minogue δεν λείπει και πολύ καιρό, αφού πάει ένας χρόνος και κάτι από την κυκλοφορία του Golden -ενός άλμπουμ που την επιβεβαίωσε ως σημαίνουσα παίκτρια στο μουσικό σκηνικό των ημερών μας, κατακτώντας το #1 σε Αυστραλία και Βρετανία, καθώς και καλές θέσεις σε Η.Π.Α. (#64), Γαλλία (#33), Καναδά (#33), Γερμανία (#3) και Ιαπωνία (#64). Έστω κι αν δεν έπεισε τους κριτικούς, π.χ. τον Ανδρέα Κύρκο στις δικές μας σελίδες, που το βαθμολόγησε με 4 στα 10 (δείτε εδώ).

Τώρα, η Kylie Minogue επιστρέφει με ένα καινούριο τραγούδι ονόματι "Really Don't Like U" σε συνεργασία με τη Σουηδή τραγουδοποιό Tove Lo: μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης. 

Το "Really Don't Like U" δεν προλογίζει πάντως κάτι νέο για την Αυστραλέζα σταρ. Είναι απλά συμμετοχή της στο επικείμενο άλμπουμ της Tove Lo Sunshine Kitty, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 20 Σεπτεμβρίου από την Island. Στη δισκογραφία της θα διαδεχθεί το Blue Lips του 2017 (Σουηδία #15, Η.Π.Α. #138, Καναδάς #78).

H Kylie Minogue, εντωμεταξύ, έγραψε συναυλιακή ιστορία το καλοκαίρι, σπάζοντας το ρεκόρ του περίφημου Glastonbury Festival για την performance που παρακολουθήθηκε από τους περισσότερους θεατές. Η φετινή της δηλαδή εμφάνιση -στην οποία παρέστησαν ως καλεσμένοι της επί σκηνής τόσο ο Nick Cave, όσο και ο Chris Martin των Coldplay- τράβηξε το ενδιαφέρον 3.900.000 θεατών, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές στο BBC. Το μέχρι τώρα ρεκόρ κατείχε ο Ed Sheeran. 

{youtube}qQURD8M5lec{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured