news.team

Αέναα αγαπητοί στην Ελλάδα, οι Editors ανανέωσαν τους δεσμούς πίστης με το εγχώριο κοινό πέρυσι το καλοκαίρι, στα πλαίσια του Ejekt Festival 2018 (δείτε τι έγραψε ο ανταποκριτής μας Δημήτρης Μεντές, με ένα κλικ εδώ). Ούτε και δισκογραφικά λείπουν, όμως, αφού μέσα στη χρονιά έδωσαν το παρών με το άλμπουμ The Blanck Mass Sessions -μια νέα εκδοχή δηλαδή του Violence (2018), πιο ηλεκτρονική, δια χειρός του Blanck Mass (κατά κόσμον Benjamin John Power) των Fuck Buttons.

Τώρα, η παρέα του Tom Smith ξαναχτυπά με το ολοκαίνουριο τραγούδι "Black Gold", το οποίο μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης. 

Το Black Gold είναι σε παραγωγή του Garrett "Jacknife" Lee και προλογίζει μια ομώνυμη, best of συλλογή, η οποία πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου από την Play It Again Sam.

«Συζητούσαμε για ένα best of εδώ και 3 περίπου χρόνια», αποκάλυψε ο Tom Smith, «αλλά ποτέ δεν νιώθαμε ότι ήταν κατάλληλη στιγμή».

Η νέα συλλογή θα δώσει την αφορμή για μία ακόμα περιοδεία, με best of setlist φυσικά, που θα ξαναφέρει τους Editors στην Ελλάδα. Όπως ανακοίνωσαν επισήμως, θα δώσουν 2 συναυλίες στη χώρα μας, μία στη Θεσσαλονίκη (Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020, στο Principal) και μία στην Αθήνα (Σάββατο 28 Μαρτίου 2020, στο Γήπεδο Tae Kwon Do). Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε χθες Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι.

Στην πρώτη φάση της προπώλησης, τα εισιτήρια και για την Αθήνα και για τη Θεσσαλονίκη πωλούνται στην early bird τιμή των 29 ευρώ. 

{youtube}P6ws0un64lI{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured