Ίσως να μην είναι η μεγαλύτερη ποπ σταρ της εποχής μας η 17χρονη Billie Eilish από το Λος Άντζελες της Καλιφόρνια -καθότι υπάρχει και η Taylor Swift, η οποία αυτήν τη στιγμή στρογγυλοκάθεται στο νούμερο 1 της Αμερικής- είναι όμως σίγουρα ένα τεράστιο όνομα, που έχει πετύχει να κάνει γκελ και σε κοινό εκτός mainstream. 

Το φετινό της ντεμπούτο When We All Fall Asleep, Where Do We Go? πέτυχε έτσι όχι μόνο να πάει στο #1 των Η.Π.Α., της Βρετανίας, της Αυστραλίας, του Καναδά -αλλά και της Ελλάδας- μα και να συζητηθεί ευρύτερα απ' όσο συνήθως συζητιούνται οι ποπ δίσκοι (δείτε τι έγραψε στις δικές μας σελίδες η Χριστίνα Κουτρουλού, πατώντας εδώ).

Τώρα, το promo συνεχίζεται με ένα ακόμα βιντεοκλίπ, αυτήν τη φορά για το τραγούδι "All Τhe Good Girls Go Τo Hell": το σκηνοθέτησε ο Rich Lee και μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το κλιπ απεικονίζει την Eilish με φτερά, να πέφτει από τα Ουράνια στη Γη. Η ίδια το συνόδευσε με μια δημόσια έκκληση για την άμεση αντιμετώπιση των συνεπειών της κλιματικής αλλαγής και εφτιστά την προσοχή του κοινού της στην Climate Action Summit, την οποία θα διαξάγουν τα Ηνωμένα Έθνη στις 23 Σεπτεμβρίου. «Βγείτε στους δρόμους», είναι η έκκλησή της, «η ώρα μας τελειώνει». 

Το "All Τhe Good Girls Go Τo Hell" είναι ήδη επιτυχημένο ως single, έχοντας φτάσει στο #46 των Η.Π.Α., το #8 της Αυστραλίας, το #19 του Καναδά, το #179 της Γαλλίας και το #63 της Γερμανίας. 

{youtube}-PZsSWwc9xA{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured