news.team

Από τους λίγους καλλιτέχνες παγκοσμίως που μπορεί να περηφανεύεται ότι είναι βέρα κοσμοπολίτισσα, η Natacha Atlas ένωσε επιτυχώς τα νήματα Δύσης και (Μέσης) Ανατολής, χτίζοντας μια αξιοσημείωτη διεθνή καριέρα.

Είναι δε δημοφιλής και στην Ελλάδα, όπως έχουν αποδείξει οι κατά καιρούς συνεργασίες της με εγχώριους καλλιτέχνες (π.χ. με τη Γλυκερία, στα τέλη των 1990s), αλλά και η επιτυχία του "Μη Γυρίσεις Ξανά" (Νατάσα Θεοδωρίδου & Τριαντάφυλλος) -διασκευή στο δικό της "Amulet" (1997).

H Atlas έχει να φανεί περίπου 4 χρόνια, από το άλμπουμ του 2015 Myriad Road (Γαλλία #110). Τώρα όμως βρίσκεται καθ' οδόν για την επιστροφή της. Στα πλαίσια λοιπόν του σχετικού promo δίνει στη δημοσιότητα ένα καινούριο τραγούδι με τίτλο "Maktoub", το οποίο μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω. Maktoub, στα αραβικά, σημαίνει «αυτό που είναι γραμμένο», μια έννοια οικεία και στα δικά μας μέρη.

Το "Maktoub" προλογίζει το νέο άλμπουμ Strange Days, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 20 Σεπτεμβρίου από τη Whirlwind Recordings.

{youtube}68sYEPWiOLs{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured