Η Natacha Atlas απέναντι στο "Maktoub"

Ακούστε το καινούριο της τραγούδι

news.team
news.team

Από τους λίγους καλλιτέχνες παγκοσμίως που μπορεί να περηφανεύεται ότι είναι βέρα κοσμοπολίτισσα, η Natacha Atlas ένωσε επιτυχώς τα νήματα Δύσης και (Μέσης) Ανατολής, χτίζοντας μια αξιοσημείωτη διεθνή καριέρα.

Είναι δε δημοφιλής και στην Ελλάδα, όπως έχουν αποδείξει οι κατά καιρούς συνεργασίες της με εγχώριους καλλιτέχνες (π.χ. με τη Γλυκερία, στα τέλη των 1990s), αλλά και η επιτυχία του "Μη Γυρίσεις Ξανά" (Νατάσα Θεοδωρίδου & Τριαντάφυλλος) -διασκευή στο δικό της "Amulet" (1997).

H Atlas έχει να φανεί περίπου 4 χρόνια, από το άλμπουμ του 2015 Myriad Road (Γαλλία #110). Τώρα όμως βρίσκεται καθ' οδόν για την επιστροφή της. Στα πλαίσια λοιπόν του σχετικού promo δίνει στη δημοσιότητα ένα καινούριο τραγούδι με τίτλο "Maktoub", το οποίο μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω. Maktoub, στα αραβικά, σημαίνει «αυτό που είναι γραμμένο», μια έννοια οικεία και στα δικά μας μέρη.

Το "Maktoub" προλογίζει το νέο άλμπουμ Strange Days, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 20 Σεπτεμβρίου από τη Whirlwind Recordings.

FEATURED TODAY

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, τα λέει με έναν χατζημεταλλά,

Λίγο πριν την προβολή του Ζητείται Διέξοδος στο Backstage Film Festival (Κυριακή 12/7), ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ μίλησε στη Βασιλεία Μαξακούλη και το ...

Top