news.team

Οι My Morning Jacket από του Louisville του Κεντάκι υπήρξαν μπάντα αναφοράς για τα indie πράγματα της τελευταίας 20ετίας, με άλμπουμ σαν το At Dawn του 2001 (Βρετανία #189) και κυρίως το Z του 2005  (Η.Π.Α. #67, Βρετανία #74) να τους θέτουν σε πρωταγωνιστική τροχιά.

Το γκρουπ έχει να φανεί περίπου 4 χρόνια, από το The Waterfall του 2015 (Η.Π.Α. #11, Βρετανία #42, Αυστραλία #69, Καναδάς #20), όμως φέτος τον Αύγουστο γιόρτασαν τα 20 χρόνια του ντεμπούτο τους The Tennessee Fire (1999) με μια σπέσιαλ, deluxe επανέκδοση, η οποία περιλάμβανε και 16 bonus τραγούδια, όλα από τα τότε sessions. 

Τώρα, ο τραγουδιστής, κιθαρίστας και ηγέτης τους Jim James ανακοινώνει φιλόδοξα προσωπικά σχέδια για τη συνέχεια της χρονιάς, δημοσιεύοντας τον πρώτο καρπό αυτών: ένα καινούριο τραγούδι με τίτλο "Set It To Song", το οποίο μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω. 

Το "Set It To Song" ηχογραφήθηκε ζωντανά στις 7 Απριλίου 2018, στο Louisville, κατά τη διάρκεια του ετήσιου φεστιβάλ που στήνει εκεί η Louisville Orchestra. Ο Jim James τη συνάντησε πέρυσι επί σκηνής (με μαέστρο τον Teddy Abrams) και τώρα επίκειται η έκδοση όλης της συναυλιακής σύμπραξης. Ο δίσκος θα έχει τίτλο The Order Of Nature και θα κυκλοφορήσει στις 18 Οκτωβρίου από τη Decca Gold. 

{youtube}F1toPyHyAuU{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured