Ο Jim James των My Morning Jacket συναντάει την Ορχήστρα (του Louisville)

Ακούστε το "Set It To Song", προπομπό ενός φθινοπωρινού δίσκου

news.team
news.team

Οι My Morning Jacket από του Louisville του Κεντάκι υπήρξαν μπάντα αναφοράς για τα indie πράγματα της τελευταίας 20ετίας, με άλμπουμ σαν το At Dawn του 2001 (Βρετανία #189) και κυρίως το Z του 2005  (Η.Π.Α. #67, Βρετανία #74) να τους θέτουν σε πρωταγωνιστική τροχιά.

Το γκρουπ έχει να φανεί περίπου 4 χρόνια, από το The Waterfall του 2015 (Η.Π.Α. #11, Βρετανία #42, Αυστραλία #69, Καναδάς #20), όμως φέτος τον Αύγουστο γιόρτασαν τα 20 χρόνια του ντεμπούτο τους The Tennessee Fire (1999) με μια σπέσιαλ, deluxe επανέκδοση, η οποία περιλάμβανε και 16 bonus τραγούδια, όλα από τα τότε sessions. 

Τώρα, ο τραγουδιστής, κιθαρίστας και ηγέτης τους Jim James ανακοινώνει φιλόδοξα προσωπικά σχέδια για τη συνέχεια της χρονιάς, δημοσιεύοντας τον πρώτο καρπό αυτών: ένα καινούριο τραγούδι με τίτλο "Set It To Song", το οποίο μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω. 

Το "Set It To Song" ηχογραφήθηκε ζωντανά στις 7 Απριλίου 2018, στο Louisville, κατά τη διάρκεια του ετήσιου φεστιβάλ που στήνει εκεί η Louisville Orchestra. Ο Jim James τη συνάντησε πέρυσι επί σκηνής (με μαέστρο τον Teddy Abrams) και τώρα επίκειται η έκδοση όλης της συναυλιακής σύμπραξης. Ο δίσκος θα έχει τίτλο The Order Of Nature και θα κυκλοφορήσει στις 18 Οκτωβρίου από τη Decca Gold. 

FEATURED TODAY

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, τα λέει με έναν χατζημεταλλά,

Λίγο πριν την προβολή του Ζητείται Διέξοδος στο Backstage Film Festival (Κυριακή 12/7), ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ μίλησε στη Βασιλεία Μαξακούλη και το ...

Top