«Με όπλο το τίμιο space rock, οι Καναδοί υπερασπίζονται το δικό τους γαλατικό χωριό από την επέλαση του μοντερνισμού, παραμένοντας πιστοί κλειδοκράτορες των εμμονών τους».

Αυτά έγραψε στις σελίδες μας ο Ανδρέας Κύρκος για το φετινό άλμπουμ Destroyer των Black Mountain (ολόκληρη η κριτική εδώ), το οποίο διατήρησε την underground φήμη τους στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αλλά και το γκελ που έχουν κάνει προς τα εδώ, ιδίως προς την κεντρική Ευρώπη (Γερμανία #54).

Τώρα, όμως, οι Black Mountain εκπλήσσουν, καθώς δημοσιεύουν κάτι άσχετο με το Destroyer: μια διασκευή στο "Junior's Eyes" των Black Sabbath, την οποία έφτιαξαν αποκλειστικά για τη νέα μουσική σειρά της Amazon. Αυτό βέβαια σημαίνει ότι πρέπει να είστε εγγεγραμμένος στη σχετική υπηρεσία για να ακούσετε την πλήρη, 8λεπτη διασκευή. Πατώντας όμως εδώ, αφού βρείτε τον σχετικό player, μπορείτε να ακούσετε ένα σύντομο απόσπασμα.

Το "Junior's Eyes" -μια ομολογουμένως ψαγμένη επιλογή- προέρχεται από το 1978 και το άλμπουμ Never Say Die!. «Το ανακαλύψαμε τυχαία σε μια κρουαζιέρα σε μέρη της τροπικής ζώνης με κόκκινη άμμο», δήλωσε ο τραγουδιστής των Καναδών Stephen McBean, «και 10 χρόνια μετά ακόμα μας προκαλεί να κατεβάσουμε riffs από τον ουρανό».

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured