news.team

Είκοσι χρόνια γιορτάζει φέτος το πολυσυζητημένο άλμπουμ S&M, το οποίο έφτιαξαν οι Metallica το 1999 με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Σαν Φρανσίσκο, σε διεύθυνση Michael Kamen (Η.Π.Α. #2, Βρετανία #33, Αυστραλία #1, Γαλλία #7, Γερμανία #1). Η σύμπραξη είχε μάλιστα κινηματογραφηθεί (σε σκηνοθεσία Wayne Isham) και κυκλοφόρησε και σε DVD, προσφέροντας ολοκληρωμένη την εμπειρία ακόμα και σε όσους δεν είχαν δώσει το παρών στο Berkeley Community Theatre της Καλιφόρνια. 

Η επέτειος δεν θα μπορούσε βέβαια να περάσει στο έτσι. Σε λίγες λοιπόν μέρες, Παρασκευή 6 και Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, οι Metallica θα γιορτάσουν ξανασυναντώντας τη Συμφωνική Ορχήστρα του Σαν Φρανσίσκο, αυτή τη φορά στη δική της «έδρα», στο Chase Center. Μαέστρος θα είναι ο Michael Tilson Thomas. Στη συναυλία θα παρουσιάσουν βέβαια ολόκληρο το S&M, όπως και νέα τραγούδια ειδικά ενορχηστρωμένα για ορχήστρα. 

Και αυτό το εγχείρημα θα κινηματογραφηθεί (σκηνοθετεί και πάλι ο Wayne Isham) και θα κυκλοφορήσει έπειτα σε μουσική ταινία διάρκειας 150 λεπτών -και βέβαια σε DVD, στη συνέχεια- υπό τον τίτλο S&M²: στον σύνδεσμο παρακάτω, μπορείτε να δείτε και ένα σχετικό trailer. 

Η ταινία θα προβληθεί σε 3.000 σινεμά σε όλον τον κόσμο στις 9 και 11 Οκτωβρίου και στον σχετικό προγραμματισμό περιλαμβάνεται και η Ελλάδα. Η Trafalgar Releasing ανακοίνωσε και επισήμως προβολές σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Κομοτηνή, Ξάνθη και Πυλαία. Μπορείτε να βρείτε εισιτήρια πατώντας εδώ

{youtube}Gd6SycTT-NI{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured