news.team

Ποτέ δεν κάθεται στα αυγά του ο Mark Kozelek, ο Αμερικανός τραγουδοποιός που έγινε γνωστός στους απανταχού φίλους του indie ήχου χάρη (πρώτα) στους Red House Painters και (κατόπιν) στους Sun Kil Moon. Ακόμα κι αν κάτι τέτοιο έχει συχνά προφανείς συνέπειες στην ποιότητα των καταθέσεών του.

Πέρυσι έβγαλε το τελευταίο του σόλο άλμπουμ Mark Kozelek, φέτος τον Μάρτη είδαμε μία νέα Sun Kil Moon δουλειά ονόματι I Also Want Τo Die Ιn New Orleans, παρά ταύτα ετοιμαζόμαστε τώρα για έναν ακόμα δίσκο μέσα στο 2019: το Joey Always Smiled, μια συνεργασία με την Petra Haden, η οποία θα κυκλοφορήσει στις 11 Οκτωβρίου.

Τώρα, όμως, μαθαίνουμε για έναν ακόμα δίσκο, και πάλι συνεργατικό, αυτήν τη φορά με τον Ben Boye και τον Αυστραλό ντράμερ Jim White -τον οποίον γνωρίζουμε καλά ως ένα δεύτερο των Xylouris White (τους οποίους διατηρεί με τον Γιώργο Ξυλούρη), αλλά και από τη δράση του με τους Dirty Three. 

Πατώντας λοιπόν εδώ και βρίσκοντας τον σχετικό SoundCloud player, μπορείτε να ακούσετε το ολοκαίνουριο, 15άλεπτο "Where's Gilroy": ένα τραγούδι διαμαρτυρίας για τις πρόσφατες ένοπλες επιθέσεις στο El Paso, το Gilroy και το Dayton των Η.Π.Α. που επανέφεραν δραματικά στο προσκήνιο το ακανθώδες πρόβλημα της οπλοκατοχής.

Το "Where's Gilroy" προλογίζει τον δίσκο Mark Kozelek With Ben Boye And Jim White 2, ο οποίος θα κυκλοφορήσει στις 6 Μαρτίου 2020 από την Caldo Verde.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured