«Είναι από αυτές τις μεγάλες μπαλάντες, κάτι που συνήθως δεν θα τραγουδούσα ο ίδιος, μα το έγραψα για τον μεγάλο μου γιο».

Έτσι περιέγραψε ο Bruce Springsteen το "I'll Stand By You", ένα μέχρι πρότινος ακυκλοφόρητο τραγούδι, το οποίο μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω. 

Το Αφεντικό επιβεβαίωσε μάλιστα ότι ήταν ένα τραγούδι γραμμένο για κάποια από τις ταινίες του Χάρι Πότερ, χωρίς όμως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες ή να αποφανθεί γιατί τελικά έμεινε αχρησιμοποίητο. «Πρέπει να ρωτήσετε τους συντελεστές του Χάρι Πότερ για το γιατί δεν το ήθελαν», αρκέστηκε να δηλώσει.

Παρότι ο νέος του δίσκος Western Stars (Η.Π.Α. #2, Βρετανία #1, Αυστραλία #1, Γαλλία #3, Καναδάς #4, Γερμανία #1, Ιαπωνία #16) βγήκε πριν μόλις (δείτε τι έγραψε γι' αυτόν στις σελίδες μας ο Ανδρέας Κύρκος, πατώντας εδώ), ο Springsteen έκανε τώρα διαθέσιμο το "I'll Stand By You" για το soundtrack της ταινίας του Gurinder Chadha Blinded By The Light, που καταπιάνεται με τη μεγάλη αγάπη ενός νεαρού Βρετανού πακιστανικής καταγωγής για τη μουσική του.

Το φιλμ ξεκίνησε ήδη την πορεία του στα σινεμά λαμβάνοντας καλές κριτικές. Είναι βασισμένο στα απομνημονεύματα του δημοσιογράφου Sarfraz Manzoor, ο οποίος και συνυπογράφει το σενάριο.

{youtube}Y70yfKSAPrc{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured