Καρδιακή προσβολή έπαθε ο Peter Murphy των Bauhaus

Οι γιατροί θεωρούν ότι βρίσκεται πλέον εκτός κινδύνου

news.team
news.team

φωτογραφία: Jolene Siana

Η live εμφάνιση του Peter Murphy στην Αθήνα τον Δεκέμβριο του 2018 για ένα σπέσιαλ set αφιερωμένο στα 40 χρόνια των Bauhaus έδειξε πόσο δυνατός παραμένει ο μύθος τους για το ελληνικό εναλλακτικό κοινό, το οποίο έδωσε δυναμικό παρών στο γήπεδο του Tae Kwon Do (δείτε τι έγραψε για τη βραδιά η ανταποκρίτριά μας Τάνια Σκραπαλιώρη, πατώντας εδώ).

Τα νέα έτσι για τον Peter Murphy ανησύχησαν κάμποσους fans και στη χώρα μας. Όπως δηλαδή ανακοινώθηκε επίσημα από τους εκπροσώπους του, ο 62χρονος Άγγλος τραγουδιστής έπαθε καρδιακή προσβολή την Τρίτη το βράδυ, ενώ βρισκόταν στη Νέα Υόρκη για μια σειρά προγραμματισμένων συναυλιών.

Ο Murphy μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Lenox Hill διαμαρτυρόμενος για μεγάλη δυσκολία στην αναπνοή. Εκεί, διαγνώστηκε με καρδιακή προσβολή και παραμένει υπό νοσηλεία, αν και ο δρ. Jason Song ανακοίνωσε εκ μέρους των γιατρών που τον παρακολουθούν ότι βρίσκεται πλέον εκτός κινδύνου. Χρειάζεται ωστόσο ξεκούραση και θεραπεία, κάτι που σημαίνει ότι όλες οι επόμενες συναυλίες ακυρώνονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο οποίο θα δείτε, μεταξύ άλλων, την Kylie Jenner, τη Rosaliá και τη Normani.

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

Μετά από μια σεζόν, το Hulu ακυρώνει τη σειρά με την Zoë Kravitz.

FEATURED TODAY

Στο τελευταίο του Incoming για τον Αύγουστο, ο Δημήτρης Λιλής κοιτά με απορία την επικαιρότητα και ψάχνει τη θέση των μουσικών σε αυτή.

Στο τελευταίο του Diggin' πριν τις διακοπές, ο Ζώης Χαλκιόπουλος ακούει το The Mosaic of  Transformation της Kaitlyn Aurelia Smith.

Η Τάνια Σκραπαλιώρη διάβασε το πρώτο βιβλίο της τριλογίας της Virginie Despentes που χτίζει ένα σύμπαν γεμάτο αντι-ήρωες και πολλή μουσική στο

Top