φωτογραφία: Jolene Siana

Η live εμφάνιση του Peter Murphy στην Αθήνα τον Δεκέμβριο του 2018 για ένα σπέσιαλ set αφιερωμένο στα 40 χρόνια των Bauhaus έδειξε πόσο δυνατός παραμένει ο μύθος τους για το ελληνικό εναλλακτικό κοινό, το οποίο έδωσε δυναμικό παρών στο γήπεδο του Tae Kwon Do (δείτε τι έγραψε για τη βραδιά η ανταποκρίτριά μας Τάνια Σκραπαλιώρη, πατώντας εδώ).

Τα νέα έτσι για τον Peter Murphy ανησύχησαν κάμποσους fans και στη χώρα μας. Όπως δηλαδή ανακοινώθηκε επίσημα από τους εκπροσώπους του, ο 62χρονος Άγγλος τραγουδιστής έπαθε καρδιακή προσβολή την Τρίτη το βράδυ, ενώ βρισκόταν στη Νέα Υόρκη για μια σειρά προγραμματισμένων συναυλιών.

Ο Murphy μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Lenox Hill διαμαρτυρόμενος για μεγάλη δυσκολία στην αναπνοή. Εκεί, διαγνώστηκε με καρδιακή προσβολή και παραμένει υπό νοσηλεία, αν και ο δρ. Jason Song ανακοίνωσε εκ μέρους των γιατρών που τον παρακολουθούν ότι βρίσκεται πλέον εκτός κινδύνου. Χρειάζεται ωστόσο ξεκούραση και θεραπεία, κάτι που σημαίνει ότι όλες οι επόμενες συναυλίες ακυρώνονται.

{youtube}Qxqq5vahHKk{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured