news.team

Στα 67 της, πλέον, η Chrissie Hynde συγκαταλέγεται στις πλέον διάσημες και αγαπητές στο ευρύ κοινό γυναίκες του rock στερεώματος, φήμη βέβαια που έχτισε χάρη στο συγκρότημά της, τους Pretenders.

Αν και οι Pretenders είναι και πάλι ενεργοί από το 2016, η Hynde έχει σόλο σχέδια για φέτος. Και, ως προάγγελό τους, μπορείτε να την ακούσετε διαδοχικά στους παρακάτω συνδέσμους να διασκευάζει το "You Don’t Know What Love Is" της Carol Bruce, το "Que Reste-t’il De Nos Amours?" της Lucienne Boyer, το "Caroline No" των Beach Boys και το "Meditation Οn Α Pair Οf Wire-Cutters" του Charles Mingus. 

{youtube}Rck-aLGnsWc{/youtube}

Και τα 4 κομμάτια προλογίζουν το μόλις 2ο σόλο άλμπουμ της καριέρας της Valve Bone Woe, το οποίο θα κυκλοφορήσει από την BMG στις 6 Σεπτεμβρίου. Θα περιλαμβάνει μόνο διασκευές.

{youtube}fMNqs4c-GK0{/youtube}

To "You Don’t Know What Love Is" πρωτοτραγουδήθηκε από την Carol Bruce πίσω στο 1941, όμως η ηχογράφηση κόπηκε τελικά από το soundtrack της ταινίας του Arthur Lubin Keep 'Em Flying για το οποίο προοριζόταν -για να καταλήξει στο score της κωμωδίας του Edward F. Cline Behind The Eight Ball (1942). Από την ίδια εποχή (1942) προέρχεται και το "Que Reste-t’il De Nos Amours?", επιτυχία γραμμοφώνου για τη Γαλλίδα ερμηνεύτρια Lucienne Boyer.

{youtube}wZbXqz-23AE{/youtube}

Το "Caroline, No", πάλι, εμφανίστηκε τον Μάρτιο του 1966 ως σόλο single του Brian Wilson (Η.Π.Α. #32), όμως 2 μήνες αργότερα αποτέλεσε τμήμα του περίφημου Pet Sounds των Beach Boys. Τέλος, το "Meditation Οn Α Pair Οf Wire-Cutters" είναι μια 3λεπτη σύνοψη του 23λεπτου κομματιού που εμφανίστηκε το 1966 στο ζωντανά ηχογραφημένο άλμπουμ του Charles Mingus Right Now: Live At The Jazz Workshop.

{youtube}TG5rDe9xTcg{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured