Το γεγονός ότι ακόμα και σήμερα υπάρχουν άνθρωποι ανά τον πλανήτη έτοιμοι να πιστέψουν ότι ο Elvis Presley ζει και δεν βρήκε έναν άδοξο, τραγικό θάνατο πίσω στο 1977, αποτελεί δείκτη για τη διαρκή δημοφιλία του ανθρώπου που υπήρξε Βασιλιάς του Ροκ εν Ρολ.

Με τις μουσικές βιογραφίες να είναι επί του παρόντος στα πάνω τους μετά τον χαμό που προξένησε το 2018 το Bohemian Rhapsody -η ταινία για τους Queen- δεν είναι να απορεί κανείς που κάποιοι σκέφτηκαν ότι είναι καιρός για ένα φιλμ γύρω από τον Elvis Presley. 

Με τη Warner Bros. να βρίσκεται πίσω από την παραγωγή, όλα δείχνουν ότι ετοιμάζεται ένα κινηματογραφικό γεγονός που επιθυμεί να πρωταγωνιστήσει εμπορικά και καλλιτεχνικά. Τίτλος ακόμα δεν υπάρχει, ωστόσο ως σκηνοθέτης αποκαλύφθηκε ο Baz Luhrmann, ο οποίος έχει στο ενεργητικό του το Moulin Rouge! (2001) και το The Great Gatsby (2013). Αποκαλύφθηκε επίσης ότι στο φιλμ θα παίζει και ο Tom Hanks, ο οποίος θα αναλάβει τον ρόλο του συνταγματάρχη Tom Parker -του δαιμόνιου δηλαδή μάνατζερ του Presley.

Το μεγάλο όμως ερώτημα ήταν ποιος θα έπαιζε τον Βασιλιά του Ροκ εν Ρολ.

Ως πρωταγωνιστής αποκαλύφθηκε λοιπόν ο 27χρονος ηθοποιός και τραγουδιστής Austin Butler από την Καλιφόρνια. Και ήδη πολλοί τον θεωρούν παρακινδυνευμένο στοίχημα, καθώς η βασική του καριέρα μέχρι τώρα ήταν στην τηλεόραση -αν και φέτος εμφανίστηκε και στο Once Upon A Time In Hollywood του Κουέντιν Ταραντίνο.

Δεν αναμένεται πάντως να πάρουμε σύντομα κάποια ιδέα, καθώς το πρώτο επίσημο trailer θα αργήσει πολύ: στόχος -όπως λένε τα κινηματογραφικά δημοσιεύματα στην Αμερική- είναι η ταινία να βγει στα σινεμά στις 1 Οκτωβρίου του 2021.

{youtube}RxOBOhRECoo{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured