Καινούριο τραγούδι από τις Sleater-Kinney, σε παραγωγή της St. Vincent

Ακούστε το "Can I Go On"

news.team
news.team

Γρήγορα ξεπέρασαν οι Sleater-Kinney την παραίτηση της επί 22 χρόνια ντράμερ τους Janet Weiss, η οποία διαφώνησε με τον νέο ήχο που οραματίστηκαν για τη μπάντα οι Carrie Brownstein & Corin Tucker, συνεργαζόμενες με τη St. Vincent, που ανέλαβε την παραγωγή του δίσκου που θα διαδεχόταν το No Cities To Love του 2015 (Η.Π.Α. #18) -μπορείτε να δείτε τι έγραψε γι' αυτό στις σελίδες μας ο Ανδρέας Κύρκος, πατώντας εδώ.

Τώρα λοιπόν λανσάρουν νέες promo φωτογραφίες ως ντουέτο, αλλά κι ένα ακόμα καινούριο τραγούδι, με τίτλο "Can I Go On": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

«Είναι ένα τραγούδι όπου η επιθυμία μιας γυναίκας χρησιμοποιείται εναντίον της», δήλωσε σχετικά η Brownstein.

To "Can I Go On" προλογίζει το νέο άλμπουμ The Center Won't Hold, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 16 Αυγούστου από τη Mom + Pop.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ύστερα από το πρόσφατο ατύχημα που είχε στην κηπουρική, αλλά τώρα νιώθει πολύ καλύτερα -"Sheer Heart Attack"όνομα

Η "phygital edition" του διεθνούς συνεδρίου για τη μουσική θα γίνει από 16-21 Ιουνίου.

Το “Patent Leather Do-Over” σε μουσική του Jack Antonoff είναι το πρώτο δείγμα από το επερχόμενο ...

FEATURED TODAY

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, αφού μας πήραν το moshing και

Music Types: Η Τάνια Σκραπαλιώρη διάβασε την αυτοβιογραφία του Tricky, Hell Is Round The Corner και κατάλαβε πως, όταν έχεις ζήσει ανάμεσα στη βιωματική φθορά

Top
0
Shares