Κόκκινο του Αίματος, το χρώμα των Refused

Δείτε το νέο τους βιντεοκλίπ

news.team
news.team

φωτογραφία: Tim Tronckoe

Ξεκινώντας από την Umeå της Σουηδίας το 1991, οι Refused κατάφεραν κι έγιναν underground πρωταγωνιστές στον post-hardcore ήχο των 1990s, χάρη κυρίως στους πολιτικοποιημένους τους στίχους. Το γκρουπ διαλύθηκε ωστόσο μετά το τολμηρό 3ο του άλμπουμ The Shape Οf Punk Τo Come: A Chimerical Bombination Ιn 12 Bursts το 1998 (Σουηδία #30), το οποίο απέτυχε εμπορικά και δεν άρεσε στους κριτικούς, παρά το τολμηρό ανακάτεμα hardcore, electronica και τζαζ.

Το 2012, όμως, οι Refused ξαναφάνηκαν προσωρινά για συναυλίες και το 2015 προχώρησαν σε πλήρη επανένωση με το άλμπουμ Freedom να δείχνει πόσο είχε αυγατίσει στο μεταξύ ο μύθος τους, χαρίζοντάς τους το #2 της Σουηδίας και αξιοσημείωτη διεθνή επιτυχία (Η.Π.Α. #161, Αυστραλία #10, Γερμανία #37).

Τώρα, λοιπόν, έφτασε η ώρα της συνέχειας, την οποία προλογίζει το ολοκαίνουριο τραγούδι "Blood Red": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε γι' αυτό o Daniel Gray.

Το "Blood Red" είναι πρώτο δείγμα από το επερχόμενο νέο άλμπουμ War Music, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 18 Οκτωβρίου από τη Spinefarm και τη Search & Destroy. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ύστερα από το πρόσφατο ατύχημα που είχε στην κηπουρική, αλλά τώρα νιώθει πολύ καλύτερα -"Sheer Heart Attack"όνομα

Η "phygital edition" του διεθνούς συνεδρίου για τη μουσική θα γίνει από 16-21 Ιουνίου.

Το “Patent Leather Do-Over” σε μουσική του Jack Antonoff είναι το πρώτο δείγμα από το επερχόμενο ...

FEATURED TODAY

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, αφού μας πήραν το moshing και

Music Types: Η Τάνια Σκραπαλιώρη διάβασε την αυτοβιογραφία του Tricky, Hell Is Round The Corner και κατάλαβε πως, όταν έχεις ζήσει ανάμεσα στη βιωματική φθορά

Top
0
Shares