Απογοητευμένος δήλωσε στις σελίδες μας ο Άγγελος Κλειτσίκας από τη στροφή των Fat White Family στο φετινό τους άλμπουμ Serfs Up! (δείτε την κριτική του εδώ). Ωστόσο για το λονδρέζικο γκρουπ ο στόχος επετεύχθη, αφού βγήκαν πανηγυρικά από το underground, εισβάλλοντας στο top-20 της Βρετανίας (#17).

Σε κάθε περίπτωση, το "Feet" ήταν ήδη από τα τραγούδια που είχαν ξεχωρίσει, χάρη κυρίως στο βιντεοκλίπ του C.C. Wade, ο οποίος απεικόνισε τον τραγουδιστή του συγκροτήματος Lias Saoudi να περιπλανιέται γυμνός ανάμεσα στους νεκρούς στρατιώτες ενός αδιευκρίνιστου πολέμου.

Τώρα, λοιπόν, οι Fat White Family επιστρέφουν σε αυτό συνεχίζοντας το promo για το Serfs Up!, αναθέτοντας στον Jarvis Cocker της Pulp δόξας να τους φτιάξει ένα επίσημο remix. Έτσι κι έκανε, σε συνεργασία με τον DJ Parrot, παραδίδοντας ένα αποτέλεσμα με 9 λεπτά διάρκεια, το οποίο μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω. 

Η μπάντα θα ξαναβγεί για συναυλίες το φθινόπωρο, αλλά θα περιοριστεί σε βρετανικές εμφανίσεις μέχρι να τελειώσει το έτος.

{youtube}TbwmvH4JeHc{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured