Πίσω στη δεκαετία του 1990, σε μια εποχή που απολάμβαναν και οι δύο το στάτους του μεγάλου σταρ, ο 2Pac και η Madonna διατέλεσαν ζευγάρι, όχι όμως για πολύ.

Τις αιτίες του χωρισμού τους, τις αποκαλύπτει ένα γράμμα του διάσημου ράπερ, το οποίο είχε γράψει στη Βασίλισσα της Ποπ κατά το διάστημα που βρέθηκε στη φυλακή (1995), έχοντας καταδικαστεί για συμμετοχή στον ομαδικό βιασμό μιας γυναίκας -ο ίδιος, πάντως, αρνήθηκε μέχρι τέλους τις κατηγορίες. Έναν χρόνο αργότερα, θα έπεφτε νεκρός από σφαίρες, σε μια πολύκροτη δολοφονία, η οποία παραμένει ανεξιχνίαστη. 

Το γράμμα αποκαλύφθηκε το 2017 από τη Darlene Lutz (πρώην φίλη της Madonna, με την οποία έγιναν μπίλιες), αλλά τελικά δεν μπόρεσε να βγει σε δημοπρασία, καθώς η Βασίλισσα της Ποπ της έκανε μήνυση, ισχυριζόμενη ότι δεν γνώριζε πως το περίφημο γράμμα δεν βρισκόταν πλέον στην κατοχή της. Φέτος τον Ιούνιο, όμως, η Madonna έχασε τη δίκη και η Lutz δημοπρατεί τώρα το γράμμα. H διαδικασία ξεκινάει σήμερα 17 Ιουλίου (εδώ), με την εναρκτήρια τιμή να ορίζεται στα ...110.706,07 ευρώ! «Πότε έγινε αμαρτία να βγάζεις λεφτά;», αναρωτήθηκε η περιχαρής Lutz, μιλώντας σε δημοσιογράφους, «και γιατί να μη μπορώ να βγάλω κάποιο κέρδος από ό,τι βρίσκεται στην κατοχή μου;».

Στο γράμμα, ο 2Pac δείχνει να παραδέχεται ότι ήταν «ένας νεαρός άνδρας με περιορισμένες εμπειρίες», με αποτέλεσμα να νιώθει υποδεέστερα εμπλεκόμενος με ένα «τόσο διάσημο σύμβολο του σεξ». Θίγει ωστόσο και ζητήματα με φυλετική διάσταση, σίγουρα πολύ ενδιαφέροντα για όσους θέλουν να αποτιμήσουν τα 1990s στην Αμερική: «Το να σε δουν έξω με έναν μαύρο άνδρα δεν θέτει σε κάποιον κίνδυνο την καριέρα σου», γράφει ο 2Pac, «ίσα-ίσα σε εμφανίζει συναρπαστική και ανοιχτό άνθρωπο. Αλλά για μένα, έτσι όπως αντιλαμβάνομαι το δικό μου image, σημαίνει ότι θα απογοητεύσω τους μισούς από τους ανθρώπους που με έκαναν ό,τι θεωρούσα πως ήμουν».

Στο υστερόγραφο, την προτρέπει να τον επισκεφθεί στη φυλακή αν το θελήσει, ώστε να τα συζητήσουν και πρόσωπο με πρόσωπο. Είναι άγνωστο αν η Madonna πήγε, αφού έλαβε το γράμμα του.

{youtube}5wBTdfAkqGU{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured