Για τους Wilco, η Αγάπη είναι Παντού (γι' αυτό και να προσέχουμε)

Ακούστε το καινούριο τους τραγούδι

news.team
news.team

Όταν πίσω στο 1994 έφυγε ο Jay Farrar από τους Uncle Tupelo και διαλύθηκε η μπάντα, μάλλον ούτε ο ίδιος ο Jeff Tweedy δεν φανταζόταν το λαμπρό μέλλον που τον περίμενε. Σήμερα, όμως, οι Wilco από το Σικάγο χαίρουν γενικής εκτίμησης ως μία υγιής δύναμη του αμερικάνικου alternative rock, έστω κι αν χρωστάνε τη φήμη αυτή κυρίως στο Yankee Hotel Foxtrot του 2001 (Η.Π.Α. #13, Βρετανία #40), έναν δίσκο που δεν κατάφεραν να ξαναφτάσουν έκτοτε, έστω κι αν οι δουλειές τους παρέμειναν σταθερά ενδιαφέρουσες. 

Τελευταία μέχρι σήμερα εμφάνιση των Wilco στη δισκογραφία ήταν το 2016, με τον δίσκο Schmilco, που τους επιβεβαίωσε ανάμεσα στα δημοφιλέστερα alternative σχήματα της εποχής μας, στέλνοντάς τους στο #11 των Η.Π.Α., στο #25 της Βρετανίας, στο #16 της Αυστραλίας και στο #21 της Γερμανίας. Τώρα, όμως, το γκρουπ είναι έτοιμο να επιστρέψει και ως promo δίνει στη δημοσιότητα το ολοκαίνουριο τραγούδι "Love Is Everywhere (Beware)": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

«Πρέπει να υπάρχει περισσότερη αγάπη από ό,τι μίσος, έτσι δεν είναι;», δήλωσε σχετικά ο Tweedy για το κομμάτι, προσθέτοντας πως δεν νιώθει πάντως τόσο σίγουρος σε κάθε περίπτωση.

Το "Love Is Everywhere (Beware)" προλογίζει το νέο άλμπουμ Ode To Joy, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 4 Οκτωβρίου από τη dBpm Records.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

O frontman των Arcade Fire ανακοίνωσε τον δεύτερο σόλο δίσκο του. Ακούστε το πρώτο single, "Surrender".

Πάνω από 3 εκατ. μουσικά αναμνηστικά έχουν πωληθεί ανά τον κόσμο τον τελευταίο χρόνο, μέσα από την πλατφόρμα της eBay.

Ακούστε και δείτε το "Monumental" στο οποίο ο μουσικός «πειράζει» τον Ολυμπιακό Ύμνο για τις ανάγκες της ...

FEATURED TODAY

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, τα λέει με έναν χατζημεταλλά,

Λίγο πριν την προβολή του Ζητείται Διέξοδος στο Backstage Film Festival (Κυριακή 12/7), ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ μίλησε στη Βασιλεία Μαξακούλη και το ...

Top