Για τους Wilco, η Αγάπη είναι Παντού (γι' αυτό και να προσέχουμε)

Ακούστε το καινούριο τους τραγούδι

news.team
news.team

Όταν πίσω στο 1994 έφυγε ο Jay Farrar από τους Uncle Tupelo και διαλύθηκε η μπάντα, μάλλον ούτε ο ίδιος ο Jeff Tweedy δεν φανταζόταν το λαμπρό μέλλον που τον περίμενε. Σήμερα, όμως, οι Wilco από το Σικάγο χαίρουν γενικής εκτίμησης ως μία υγιής δύναμη του αμερικάνικου alternative rock, έστω κι αν χρωστάνε τη φήμη αυτή κυρίως στο Yankee Hotel Foxtrot του 2001 (Η.Π.Α. #13, Βρετανία #40), έναν δίσκο που δεν κατάφεραν να ξαναφτάσουν έκτοτε, έστω κι αν οι δουλειές τους παρέμειναν σταθερά ενδιαφέρουσες. 

Τελευταία μέχρι σήμερα εμφάνιση των Wilco στη δισκογραφία ήταν το 2016, με τον δίσκο Schmilco, που τους επιβεβαίωσε ανάμεσα στα δημοφιλέστερα alternative σχήματα της εποχής μας, στέλνοντάς τους στο #11 των Η.Π.Α., στο #25 της Βρετανίας, στο #16 της Αυστραλίας και στο #21 της Γερμανίας. Τώρα, όμως, το γκρουπ είναι έτοιμο να επιστρέψει και ως promo δίνει στη δημοσιότητα το ολοκαίνουριο τραγούδι "Love Is Everywhere (Beware)": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

«Πρέπει να υπάρχει περισσότερη αγάπη από ό,τι μίσος, έτσι δεν είναι;», δήλωσε σχετικά ο Tweedy για το κομμάτι, προσθέτοντας πως δεν νιώθει πάντως τόσο σίγουρος σε κάθε περίπτωση.

Το "Love Is Everywhere (Beware)" προλογίζει το νέο άλμπουμ Ode To Joy, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 4 Οκτωβρίου από τη dBpm Records.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

H κατάσταση της βρετανίδας μουσικού «είναι σταθερή και ανταποκρίνεται στη θεραπεία», σύμφωνα με το management της.

«Πρόκειται για την απόλυτη αποτυχία της κυβέρνησής μας το γεγονός ότι δεν έχει καταστήσει τα τεστ προσβάσιμα στο ευρύ

Ο θρυλικός τραγουδιστής της soul έφυγε από τη ζωή στα 81 του χρόνια. 

FEATURED TODAY

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 40 χρόνων από την εμφάνισή τους, ρίχνουμε μια ματιά στα άλμπουμ και τα EP των R.E.M., από το Chronic Town μέχρι το

Για 3 δεκαετίες πρόσφεραν σφιχτοδεμένες συνθέσεις, συγκίνηση έτη φωτός μακριά από τη μελό, στίχους με πολλαπλές αναγνώσεις και όχι μόνο.

Top
0
Shares
0
Shares