news.team

Στα 39 της, πλέον, η Alecia Moore από το Doylestown της Πενσιλβάνια παραμένει -ως Pink- μία από τις πιο αναγνωρίσιμες pop stars: έστω και αν πάνε πια κάμποσα χρόνια από όταν το Missundaztood (2001) πούλαγε 13.000.000 αντίτυπα, το φετινό της άλμπουμ Hurts 2B Human την επιβεβαίωσε ως πρωταγωνίστρια στο επίκαιρο ποπ σκηνικό, κατακτώντας με άνεση το νούμερο 1 σε Η.Π.Α., Βρετανία, Αυστραλία και Καναδά, καθώς και το #7 της Γαλλίας, μα και το #2 της Γερμανίας.

Κι όμως, παρόλο που η Pink παραμένει πολύ αγαπητή στο ευρύ κοινό, βρέθηκε άσχημα στριμωγμένη αυτές τις μέρες -και μάλιστα εξαιτίας των παιδιών της, της 8χρονης Willow Sage και του 3χρονου Jameson Moon.

Όλα ξεκίνησαν από μια επίσκεψη που έκανε μαζί τους στο Μνημείο του Ολοκαυτώματος που έχει στηθεί στο Βερολίνο. Εκεί, τα τράβηξε μια φωτογραφία να τρέχουν και να παίζουν ανάμεσα στα αρχιτεκτονήματα του χώρου. Το αποτέλεσμα ήταν ένα τσουνάμι αντιδράσεων εναντίον της, με τις ...ελαφρότερες να την ψέγουν για «έλλειψη σεβασμού».

«Τα παιδιά είναι παιδιά», απάντησε δημοσίως η Pink, υπογραμμίζοντας ότι είναι και η ίδια Εβραία από την πλευρά της μητέρας της. Πρόσθεσε δε ότι το μνημείο στο Βερολίνο έχει το νόημα του εορτασμού της ζωής και όχι το βάρος χώρων όπως το Άουσβιτς. «Γι' αυτό να κρατήσετε το μίσος σας και τις επικρίσεις για τους εαυτούς σας», συμπλήρωσε.

{youtube}YUtHjOvPKT0{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured