Οι IDLES γίνονται χαρακτήρες σε ρετρό ηλεκτρονικό παιχνίδι

Δείτε το βιντεοκλίπ για το "Never Fight A Man With A Perm"

news.team
news.team

Αν και πολλοί εξακολουθούν να βρίσκουν το Brutalism του 2017 καλύτερο, είναι γεγονός ότι το περσινό Joy As An Act Of Resistance (Βρετανία #5, Η.Π.Α. #204, Γαλλία #74, Γερμανία #49) έκανε τους IDLES μία από τις πιο συζητημένες μπάντες στο σημερινό στερέωμα του εναλλακτικού rock (δείτε τι έγραψε για το άλμπουμ στις σελίδες μας ο Άγγελος Κλειτσίκας, πατώντας εδώ). 

Ενώ όμως φάνηκε πρόσφατα ότι ήταν διατεθειμένοι να καβαλήσουν το κύμα αυτό δίχως καθυστερήσεις, όπως έδειξε η δημοσίευση του ολοκαίνουριου τραγουδιού "Mercedes Marxist", τώρα η μπάντα από το Μπρίστολ επιστρέφει ξανά στο Joy As An Act Of Resistance, τονώνοντας το σχετικό promo με ένα διασκεδαστικό βιντεοκλίπ για το "Never Fight A Man With A Perm".

Όπως μπορείτε να δείτε λοιπόν στον σύνδεσμο παρακάτω, η σκηνοθετική ομάδα της Fluffer Records μετέτρεψε τους IDLES σε χαρακτήρες ρετρό ηλεκτρονικού παιχνιδιού. «Πήραμε την ιδέα από τους στίχους του τραγουδιού», δήλωσαν, «καθώς θίγουν το θέμα της τοξικής αρρενωπότητας».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακούστε το νέο single του μουσικού. 

Ακούστε το νέο κομμάτι της μπάντας που είναι αφιερωμένο στον μεγάλο γάλλο σκηνοθέτη και έχει samples με τη

Το Idiot Prayer έρχεται σε λίγες μέρες στις οθόνες σας και αποτελεί μια σόλο performance του Cave στο Alexandra

FEATURED TODAY

Κάθε μήνα το Avopolis θα συγκεντρώνει τους δίσκους που έμειναν λίγο παραπάνω στα ακουστικά του. Ο Ιούνιος συνέχισε το σερί πολύ δυνατών κυκλοφοριών και μεταξύ

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος βάζει να παίζει -στο CD player, αυτή τη φορά- το Absent Friends των Divine Comedy και σκαλίζει ...
Top