news.team

Έχουν τον μικρό, δικό τους indie μύθο οι Ουαλοί Super Furry Animals και τον έχουν υπερασπιστεί με θέρμη μέσα στα χρόνια, ακόμα και σε εποχές όπου δεν είχαν δίπλα τους το hype δίσκων σαν το Rings Around The World του 2001 (Βρετανία #3) ή το Phantom Power του 2003 (Βρετανία #4, Η.Π.Α. #217). 

Καθώς ωστόσο παραμένουν ανενεργοί δισκογραφικά εδώ και μια δεκαετία, το ενδιαφέρον των φίλων τους έχει μετατοπιστεί στη σόλο πορεία του τραγουδιστή τους Gruff Rhys. Με δεδομένο όμως ότι ο τελευταίος του δίσκος Babelsberg (Βρετανία #23) βγήκε το 2018, κανείς δεν περίμενε νέα του τόσο σύντομα.

Ο Rhys, ωστόσο, δίνει τώρα στη δημοσιότητα ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τίτλο "Pang!", σε ουαλικούς στίχους, το οποίο μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα το επίσημο βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε γι' αυτό ο Mark James. Ντραμς στην ηχογράφηση παίζει ο Kliph Scurlock, πρώην μέλος στους Flaming Lips. 

Το τραγούδι προλογίζει έναν νέο δίσκο που επίσης θα λέγεται Pang! και θα κυκλοφορήσει στις 13 Σεπτεμβρίου από τη Rough Trade. 

{youtube}8qYSfaNJVic{/youtube} 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured