news.team

Στις πιο κραταιές μέρες του χέβι μέταλ, οι Obituary από την Tampa της Φλόριντα ήταν από εκείνες τις μπάντες που μάθαιναν ήθελαν δεν ήθελαν και όσοι δεν άκουγαν βαριά πράγματα, καθώς το λογότυπό τους φιγούραρε συχνά σε t-shirts. 

Η μουσική ιστορία έγραψε τους Αμερικανούς ως πρωτοπόρους του death metal και ταυτόχρονα ως μία από τις πιο επιτυχημένες μπάντες του ιδιώματος, κάτι ωστόσο που δεν απέτρεψε τη διάλυσή τους το 1997. Σύντομα ωστόσο το γκρουπ στήθηκε ξανά (2003) και συνεχίζει έκτοτε ακάθεκτο, πάντοτε με τον John Tardy στα φωνητικά. 

Τελευταίο μέχρι σήμερα άλμπουμ τους ήταν το Obituary του 2017 (Η.Π.Α. #184, Γερμανία #24). Αυτές τις μέρες, όμως, δόθηκε στη δημοσιότητα ένα καινούριο τραγούδι με τίτλο "A Dying World": μπορείτε να το ακούσετε πατώντας εδώ, και βρίσκοντας τον σχετικό player που έχει ενσωματωθεί στο τέλος της είδησης, ακριβώς πάνω από τα σχόλια.

Το "A Dying World" δεν προλογίζει πάντως κάποιο νέο άλμπουμ για τους Obituary. Είναι η συμμετοχή τους στο περίφημο μουσικό σκέλος  του προγράμματος Adult Swim του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου Cartoon Network, η οποία λειτουργεί ως μια χαρά «ορεκτικό» για τη μεγάλη περιοδεία που θα κάνουν στις Η.Π.Α. φέτος το φθινόπωρο.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured