news.team

Στις αρχές του νέου αιώνα, η Eve Jeffers-Cooper από τη Φιλαδέλφεια της Πενσιλβάνια ανέτειλε ως μία από τις φρέσκες δυνάμεις στο γυναικείο χιπ χοπ, κατακτώντας το #2 των Η.Π.Α. χάρη σε πολύκροτες συνεργασίες με τη Gwen Stefani ("Let Me Blow Ya Mind", 2001) και την Alicia Keys ("Gangsta Lovin'", 2002).

Η συνέχεια ωστόσο δεν υπήρξε ανάλογη, καθώς η Eve διάλεξε να επικεντρωθεί στην παράλληλη καριέρα της ως ηθοποιός. Όταν γύρισε έτσι στη δισκογραφία το 2013 με το Lip Lock, οι κριτικές ήταν ανάμεικτες και το κοινό δεν  ανταποκρίθηκε αναλόγως, με αποτέλεσμα το άλμπουμ να βαλτώσει στο #46 των charts.

Έκτοτε η Eve δεν ξαναφάνηκε στο μουσικό τεραίν πέρα από σποραδικές εμφανίσεις ως καλεσμένη σε τραγούδια συναδέλφων καλλιτεχνών. Τώρα, όμως, δοκιμάζει για ακόμα μία φορά την τύχη της στο χιπ χοπ, δίνοντας στη δημοσιότητα ένα ολοκαίνουριο κομμάτι ονόματι "Reload": μπορείτε να το ακούσετε μέσω Spotify, πατώντας εδώ

Το "Reload" βρίσκει την Eve να συνεργάζεται με τον Τζαμαϊκανό dancehall καλλιτέχνη Konshens και δείχνει να είναι προάγγελος κάποιου νέου άλμπουμ που ετοιμάζει αυτό το διάστημα. Για την ώρα, ωστόσο, δεν υπάρχει περαιτέρω επίσημη πληροφόρηση.

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured