news.team

Είναι μακράν το πιο συζητημένο νέο πρόσωπο στα μουσικά πράγματα η 17χρονη Billie Eilish από το Λος Άντζελες της Καλιφόρνια. Και το φετινό της ντεμπούτο When We All Fall Asleep, Where Do We Go? (δείτε τι έγραψε γι' αυτό στις σελίδες μας η Χριστίνα Κουτρουλού, εδώ) την απέδειξε ως αδιαφιλονίκητη σταρ -μεταξύ άλλων χωρών, και στη δική μας- ικανή να τραβάει ακροατές από διάφορες κατευθύνσεις (Η.Π.Α. #1, Βρετανία #1, Αυστραλία #1, Γαλλία #7, Καναδάς #1, Γερμανία #3, Ιαπωνία #41, Ελλάδα #1).

Η νέα της κίνηση, ωστόσο, φαίνεται να έφερε κάμποση γκρίνια, ειδικά στους fans που ήρθαν από εναλλακτικές κατευθύνσεις. Είναι κυρίως αυτοί, δηλαδή, οι οποίοι δεν είδαν με καθόλου καλό μάτι το νέο remix που λάνσαρε στο υπερ-επιτυχημένο της single "Bad Guy" (Η.Π.Α. #2, Βρετανία #2, Αυστραλία #1, Γαλλία #16, Καναδάς #1, Γερμανία #4, Ιαπωνία #17, Ρωσία #1, Ελλάδα #1), καλώντας τον Justin Bieber στα φωνητικά: μπορείτε να ακούσετε τα αποτελέσματα μέσω Spotify, πατώντας εδώ

Οι αντιδράσεις, πάντως, δεν βασίζονται στην πραγματικότητα γύρω από τη Billie Eilish, αλλά μάλλον σε ...μεγάλες προσδοκίες, από ακροατές που την ήθελαν να ικανοποιεί το δικό τους όραμα περί μουσικής δημιουργίας. Η ίδια η Eilish ουδέποτε έκρυψε ότι ο Bieber ήταν ένα από τα ινδάλματά της καθώς μεγάλωνε -με αφίσες του να κοσμούν το δωμάτιό της- ενώ πολλοί fans της συζητούσαν για αυτήν τη συνεργασία εδώ και κάποιον καιρό, θεωρώντας τη «βέβαιη». Λάθεψαν απλά στο τραγούδι, καθώς οι περισσότεροι στοιχημάτιζαν στα αμερικάνικα social media για το "All The Good Girls Go To Hell".

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured