Η Billie Eilish δημοσιεύει remix στο "Bad Guy", με συμμετοχή-έκπληξη του Justin Bieber

Αντιδράσεις από τους πιο εναλλακτικούς fans 

news.team
news.team

Είναι μακράν το πιο συζητημένο νέο πρόσωπο στα μουσικά πράγματα η 17χρονη Billie Eilish από το Λος Άντζελες της Καλιφόρνια. Και το φετινό της ντεμπούτο When We All Fall Asleep, Where Do We Go? (δείτε τι έγραψε γι' αυτό στις σελίδες μας η Χριστίνα Κουτρουλού, εδώ) την απέδειξε ως αδιαφιλονίκητη σταρ -μεταξύ άλλων χωρών, και στη δική μας- ικανή να τραβάει ακροατές από διάφορες κατευθύνσεις (Η.Π.Α. #1, Βρετανία #1, Αυστραλία #1, Γαλλία #7, Καναδάς #1, Γερμανία #3, Ιαπωνία #41, Ελλάδα #1).

Η νέα της κίνηση, ωστόσο, φαίνεται να έφερε κάμποση γκρίνια, ειδικά στους fans που ήρθαν από εναλλακτικές κατευθύνσεις. Είναι κυρίως αυτοί, δηλαδή, οι οποίοι δεν είδαν με καθόλου καλό μάτι το νέο remix που λάνσαρε στο υπερ-επιτυχημένο της single "Bad Guy" (Η.Π.Α. #2, Βρετανία #2, Αυστραλία #1, Γαλλία #16, Καναδάς #1, Γερμανία #4, Ιαπωνία #17, Ρωσία #1, Ελλάδα #1), καλώντας τον Justin Bieber στα φωνητικά: μπορείτε να ακούσετε τα αποτελέσματα μέσω Spotify, πατώντας εδώ

Οι αντιδράσεις, πάντως, δεν βασίζονται στην πραγματικότητα γύρω από τη Billie Eilish, αλλά μάλλον σε ...μεγάλες προσδοκίες, από ακροατές που την ήθελαν να ικανοποιεί το δικό τους όραμα περί μουσικής δημιουργίας. Η ίδια η Eilish ουδέποτε έκρυψε ότι ο Bieber ήταν ένα από τα ινδάλματά της καθώς μεγάλωνε -με αφίσες του να κοσμούν το δωμάτιό της- ενώ πολλοί fans της συζητούσαν για αυτήν τη συνεργασία εδώ και κάποιον καιρό, θεωρώντας τη «βέβαιη». Λάθεψαν απλά στο τραγούδι, καθώς οι περισσότεροι στοιχημάτιζαν στα αμερικάνικα social media για το "All The Good Girls Go To Hell".

FEATURED TODAY

Το χρονικό της φιλίας των δύο ανδρών, λίγο πριν την προβολή του Gonzo: The Life and Work of Dr. Hunter S. Thompson στο Backstage Film Festival (Σάββατο 24/4). Μάθετε ακόμα πως θα διεκδικήσετε μία από τις 50 κόπιες από το Μεθυσμένο Ημερολόγιο του Hunter S. Thompson που κληρώνουμε σε συνεργασία με τις εκδόσεις Οξύ.

Νομίζω ότι ήρθε η ώρα, όλοι εμείς που αγαπήσαμε (και) την ποπ μουσική/κουλτούρα των 80s να ευχαριστήσουμε το ΠΑΣΟΚ. Κάποια επόμενη γενιά, το ίδιο θα έκανε με τον Sean Parker του Napster (και έναν από τους πρώτους χρηματοδότες του Spotify).

Για όσους δε χόρτασαν με τον σωσία του Morrissey, θυμόμαστε 10 μουσικούς που πάτησαν το πόδι τους στο Springfield, για να μπλέξουν συχνά σε περιπέτειες που δεν περίμεναν.

Top