Χαλάει κόσμο κατά την τρέχουσα δεκαετία το Stranger Things, η τηλεοπτική σειρά επιστημονικής φαντασίας που έφτιαξαν για το Netflix οι αδελφοί Matt & Ross Duffer to 2016. Μέσα στον φετινό Ιούλιο εμφανίστηκε η 3η σαιζόν, ενώ αναμένεται να υπάρξει μία ή και δύο ακόμα πριν το σίριαλ κλείσει τον κύκλο του. 

Η επιτυχία αυτή έχει βέβαια φέρει κάμποση διασημότητα και στους νεαρούς αστέρες του Stranger Things. Και ο Gaten Matarazzo -ο 16χρονος ηθοποιός από το Νιού Τζέρσεϊ που παίζει τον Daniel Henderson στη σειρά- σκοπεύει καθώς φαίνεται να την εκμεταλλευτεί για να προωθήσει τα μουσικά του όνειρα. 

Ο Matarazzo έχει στήσει το συγκρότημα Work In Progress, παρέα με τα αδέρφια του και φίλους της οικογένειάς του (ο ίδιος είναι ο τραγουδιστής), και τώρα δίνει στη δημοσιότητα τα πρώτα 2 τραγούδια: λέγονται "Dream Eater" και "Waste My Time" και μπορείτε να τα ακούσετε μέσω Spotify, πατώντας εδώ.

«Βασικά το συγκρότημα φτιάχτηκε λίγο κατά τύχη», δήλωσε σχετικά ο Matarazzo στο Billboard. Δεν είναι πάντως ο μοναδικός αστέρας του Stranger Things που έχει εμπλακεί με τη μουσική: ο Joe Keery, ο οποίος παίζει στο σίριαλ τον Steve Harrington, είχε μετάσχει στους Post Animal, ενώ ο Finn Wolfhard (ο τηλεοπτικός Mike Wheeler, δηλαδή) δραστηριοποιείται ως τραγουδιστής και κιθαρίστας με τους Calpurnia. 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured