news.team

Δεν λέει να κοπάσει ο ντόρος που ξεσήκωσε διεθνώς το ντοκιμαντέρ του Dan Reed Leaving Neverland, στις αρχές της χρονιάς, παρουσιάζοντας γλαφυρά τις ιστορίες του Wade Robson και του James Safechuck: δύο από τα πολλά παιδιά που πέρασαν σημαντικό χρόνο κοντά στον Michael Jackson, τα οποία θεωρούν πως υπέστησαν μια μορφή σεξουαλικής κακοποίησης στα χέρια του Βασιλιά της Ποπ.

Το ντοκιμαντέρ προκάλεσε πλήθος δημοσιευμάτων και πολλή συζήτηση στα παγκόσμια social media, με αρκετούς να θεωρούν ότι πρέπει να μπει «απαγορευτικό» στα τραγούδια του Jackson. Η δική μας γνώμη για όλα αυτά δημοσιεύτηκε εδώ, με την υπογραφή του Ανδρέα Κύρκου. 

Τώρα, η υπόθεση αναζωπυρώνεται με τον πλέον αναπάντεχο τρόπο: σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, fans του Αμερικανού καλλιτέχνη από τις οργανώσεις Michael Jackson Community, MJ Street και On The Line κατέθεσαν μια κοινή μήνυση ενάντια στους Robson & Safechuck, κατηγορώντας τους για δυσφήμιση. Μάλιστα, παρότι η έδρα τους είναι στις Η.Π.Α., κατέθεσαν τη μήνυση στη Γαλλία, καθώς ο εκεί νόμος προβλέπει ότι η δυσφήμιση μπορεί να αφορά και πεθαμένο πρόσωπο -κάτι που δεν ισχύει στο αμερικάνικο δίκαιο. 

Οι fans ζητάνε τη συμβολική αποζημίωση του 1 ευρώ από τους Robson & Safechuck, έτσι ώστε να καταστήσουν σαφές ότι τα κίνητρά τους δεν είναι οικονομικής φύσης. 

Η συνέχεια της ιστορίας αυτής, αναμένεται.

{youtube}h_D3VFfhvs4{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured