news.team

Ο Greg Kurstin έγινε βέβαια φημισμένος ως παραγωγός, υπογράφοντας συζητημένους δίσκους κατά την τρέχουσα δεκαετία για ονόματα της τάξης των Adele, Foo Fighters, Paul McCartney κ.ά. Όπως όμως γνωρίζουν οι φίλοι της αμερικάνικης indie pop, έχει και το δικό του σχήμα, τους The Bird And The Bee -εκείνος είναι The Bird, ενώ The Bee είναι η τραγουδοποιός Inara George. 

Το σχήμα γνώρισε κάποια επιτυχία στα τέλη της προηγούμενης δεκαετίας, με το 3ο τους μάλιστα άλμπουμ Ιnterpreting Τhe Masters Volume 1: A Tribute Τo Daryl Hall Αnd John Oates (2010) να πουλάει και στην Ελλάδα (#25), χαρίζοντάς τους και τη μεγαλύτερη μέχρι σήμερα επιτυχία τους στην πατρίδα Αμερική (#75). Η τελευταία τους ωστόσο δουλειά, το Recreational Love του 2015, υπήρξε εμπορική αποτυχία. 

Τώρα, λοιπόν, το γκρουπ επιστρέφει στο Ιnterpreting Τhe Masters εγχείρημα, βάζοντας στο μικροσκόπιο τους ...Van Halen! Μια απροσδόκητη επιλογή για indie συγκρότημα. 

Στα πλαίσια λοιπόν του σχετικού promo, οι The Bird And The Bee δίνουν τώρα στη δημοσιότητα μια διασκευή στο "Hot For The Teacher". Αλλάζουν όμως το φύλο του δασκάλου, το κάνουν αρσενικό και καλούν τον Beck να αναλάβει με τα φωνητικά του τον «ρόλο». Μπορείτε να ακούσετε τα αποτελέσματα στον σύνδεσμο παρακάτω.

Η διασκευή προλογίζει το νέο άλμπουμ Interpreting The Masters Volume 2: A Tribute Τo Van Halen, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 2 Αυγούστου από τη No Expectations. 

Το ορίτζιναλ "Hot For The Teacher" προέρχεται από το άλμπουμ των Van Halen 1984 (1984) και δημιούργησε σάλο στο πουριτανικό κλίμα της ρεϊγκανικής Αμερικής. Χάρισε ωστόσο στους hard rock θρύλους ένα #56 στα εθνικά charts των Η.Π.Α. 

{youtube}O8Hj6pcZQAY{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured