Αφού κέρδισε διεθνή προσοχή με το άλμπουμ Konnichiwa πίσω στο 2016, ο Skepta χρειάστηκε 3 χρόνια για να προετοιμάσει το επόμενο βήμα, το οποίο και κυκλοφόρησε φέτος: το Ignorance Is Bliss τον επιβεβαίωσε ως μεγάλο όνομα στη σημερινή Βρετανία (#2), όμως φαίνεται να έχασε το στοίχημα της επιβολής του grime στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, καθώς το αμερικάνικο κοινό αδιαφόρησε για το άλμπουμ.

Τώρα, βρίσκουμε τον Βρετανό ράπερ να επιστρέφει με ολοκαίνουριο κομμάτι: το λένε "Back To Basics" και μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα το επίσημο βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε γι' αυτό ο Hugo Jenkins. 

Το "Back To Basics" είναι βασικά μια συνεργασία με τον αμφιλεγόμενο Άγγλο ράπερ Headie One, η οποία προλογίζει τον δικό του πρώτο επίσημο δίσκο -για τον οποίον ωστόσο δεν υπάρχει ακόμα καμία πληροφόρηση.

Κατά κόσμον Irving Adjei, ο Headie One έχει συλληφθεί και φυλακιστεί 3 φορές από τη βρετανική αστυνομία, μεταξύ άλλων και για εμπόριο ναρκωτικών. Παρά ταύτα, το single "18HUNNA" τον έστειλε στο #6 των charts τον Ιανουάριο και έτσι είναι πολλοί όσοι αναμένουν με περιέργεια το επίσημο ντεμπούτο του στη δισκογραφία (έχουν προηγηθεί μονάχα mixtapes).

{youtube}Cp4q6qi6inQ{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured