Μπάντα που επιμένει να διατηρεί μια αύρα μυστηρίου γύρω από τη δράση της, οι Black Cilice ξεκίνησαν το 2009 από την Πορτογαλία κι έφτασαν σήμερα να θεωρούνται μία από τις σημαντικές δυνάμεις στο black metal.

Το τελευταίο μέχρι σήμερα άλμπουμ τους Banished From Time (2017) ήταν από τα ωραιότερα δείγματα γραφής του είδους σε πρόσφατα χρόνια και βρέθηκε και στη λίστα με τις διεθνείς προτάσεις μας για το 2017, όπως τις ψήφισε η συντακτική ομάδα του site (δείτε εδώ), με τον Χρυσόστομο Τσαπραΐλη να γράφει στην κριτική του περί «φασματικής ουσίας, αρχαΐζουσας ατμόσφαιρας μπουντρουμιού, ψηλαφιστής ιχνηλάτησης μέσα σε σκοτεινά δωμάτια» (ολόκληρο το κείμενο, εδώ). Τη χρονιά εκείνη, μάλιστα, είχαμε την ευκαιρία να τους δούμε και live στην Αθήνα, στη 2η μέρα του Arcane Angels Festival (περισσότερα, εδώ). 

Τώρα, λοιπόν, οι Black Cilice επιστρέφουν με το ολοκαίνουριο "Outerbody Incarnation", το οποίο και μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω. 

Το "Outerbody Incarnation" προλογίζει τον νέο δίσκο Transfixion Of Spirits, ο οποίος θα κυκλοφορήσει από την Iron BoneHead Productions στις 6 Σεπτεμβρίου.

{youtube}a-AG14J0j2Y{/youtube} 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured