Υπό το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο J Balvin, ο Κολομβιανός José Álvaro Osorio Balvín έχτισε κατά την τρέχουσα δεκαετία μια καριέρα πάνω στην επίκαιρη μόδα του reggaeton, η οποία γιγαντώθηκε το 2016, όταν το άλμπουμ Energia τον επέβαλλε στο αμερικάνικο mainstream (Η.Π.Α. #38). 

Αν και ο J Balvin είχε βγάλει δίσκο και πέρυσι, το Vibras (Η.Π.Α. #15, Γαλλία #79, Καναδάς #40), πριν λίγες μέρες έκανε την έκπληξη και δημοσίευσε ένα ολοκαίνουριο άλμπουμ σε συνεργασία με τον Πορτορικανό Bad Bunny: το λένε Oasis και στον σύνδεσμο παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια «γεύση», ακούγοντας το "Qué Pretendes", βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ που γύρισε γι' αυτό ο Colin Tilley.

Ο J Balvin, ένας από τους πολύ μεγάλους αστέρες στη Spotify εποχή διάθεσης και ακρόασης μουσικής, έρχεται σε λίγες μέρες στην Ελλάδα, ως headliner του Primer Festival 2019 (Τετάρτη 10 Ιουλίου, Πλατεία Νερού), όπου θα τον πλαισιώσουν ο DJ Snake και ο Salvatore Ganacci, μεταξύ άλλων ονομάτων. 

Η διοργάνωση τάζει στο ελληνικό κοινό ένα θέαμα-υπερπαραγωγή, με «το καλύτερο ηχητικό σύστημα που υπάρχει», συν λέιζερ, φλογοβόλα και κανόνια co2. Εισιτήρια προπωλούνται στην τιμή των 30 ευρώ (γενική είσοδος).

{youtube}kPc3Pe42bGI{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured