news.team

Με επιβλητικό τρόπο ξεκίνησε η Madonna τη 2η φάση του promo για το νέο της άλμπουμ Madame X, το οποίο επιβεβαίωσε ότι η δημοτικότητά της καλά κρατεί στο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τεραίν της σύγχρονης pop: ο δίσκος κατέκτησε το #1 των Η.Π.Α., ενώ πήγε πολύ καλά και στις υπόλοιπες βασικές για τη μουσική αγορές του πλανήτη (Βρετανία #2, Αυστραλία #2, Γαλλία #4, Καναδάς #2, Γερμανία #5, Ιαπωνία #11).

Το "God Control", τραγούδι που έγραψε η ίδια η Madonna με τον επί χρόνια συνεργάτη της Mirwais Ahmadzaï, πήρε λοιπόν σειρά για οπτικοποίηση, και το βιντεοκλίπ που προέκυψε ήδη σχολιάζεται ως εντυπωσιακό, μα και ως δυσοίωνο: μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω. 

Το κλιπ σκηνοθέτησε ο Σουηδός Jonas Åkerlund, κάποτε μέλος των Bathory, ο οποίος κέρδισε αρκετή δημοσιότητα πέρυσι φτιάχνοντας την πολύκροτη ταινία Lords Of Chaos για τις πρώτες μέρες των Mayhem και τη διχογνωμία που προκάλεσαν γύρω από το νορβηγικό black metal (δείτε περισσότερα πατώντας εδώ).

Καθώς η Madonna θέλησε να εκπέμψει ένα δυνατό μήνυμα ενάντια στην οπλοκατοχή στην Αμερική, ο Åkerlund έστησε ένα πιστολίδι το οποίο ξεσπά μέσα σε night club, με την ίδια να είναι ένα από τα πρώτα θύματα. Οι λεπτομέρειες θυμίζουν τα πραγματικά γεγονότα που έλαβαν χώρα στο Ορλάντο της Φλόριντα το 2016, μέσα σε ένα gay night club, οδηγώντας στον θάνατο 49 ατόμων και στον τραυματισμό άλλων 53.  

Ανάμεσα σε όσους εμφανίζονται στο κλιπ είναι και η γνωστή drag queen Monét X Change.

{youtube}zv-sdTOw5cs{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured