Πίσω στη δεκαετία του 1980, ο Freddie Mercury βρήκε τον τρόπο να προωθήσει διάφορα σόλο σχέδιά του, ενόσω παρέμενε βέβαια και στους Queen.

Το 1985, λοιπόν, ενθουσιάστηκε με το μιούζικαλ του Dave Clark Time. Και καθώς οι Queen βρίσκονταν τότε μεταξύ του The Works (1984) και του A Kind Of Magic (1986), υπήρχε χρόνος διαθέσιμος για να συμμετάσχει στο concept album που ετοίμαζε ο Clark. Ο δίσκος Time κυκλοφόρησε τελικά τον Απρίλιο του 1986 (Βρετανία #21), με τον Freddie Mercury να διακρίνεται στο ομώνυμο τραγούδι (Βρετανία #32) και στο "In My Defence" (Βρετανία #8, Γαλλία #50).

Τώρα, λοιπόν, ο Clark δίνει στη δημοσιότητα μια ακυκλοφόρητη, πρώιμη εκδοχή του "Time", με τίτλο "Time Waits For No One": την ανακάλυψε στο αρχείο των κασετών του το 2018 (στον «πυρετό» άραγε της επιτυχίας της ταινίας Bohemian Rhapsody;) και την πέρασε κατόπιν από νέα ηχητική επεξεργασία. Μπορείτε να την ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Η εκδοχή αυτή έχει βέβαια νέο πιάνο παιγμένο από τον βιρτουόζο Mike Moran, όμως έρχεται δίχως δεύτερα φωνητικά, αφήνοντας τα πάντα στους ώμους τους Freddie Mercury.

{youtube}LGjt291COa0{/youtube} 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured