Ο αδερφός της Billie Eilish, βγαίνει στο προσκήνιο

Ακούστε το νέο single του FINNEAS "Angel"

news.team
news.team

φωτογραφία: Teren Mabry

Όσοι έχουν πληροφορηθεί τα τι και πώς πίσω από την καριέρα της Billie Eilish, γνωρίζουν αφενός ότι η τραγουδοποιός από το Λος Άντζελες χρησιμοποιεί μέρος μόνο του πλήρους ονόματός της (Billie Eilish Pirate Baird O'Connell) και αφετέρου ότι ακολούθησε ουσιαστικά τα βήματα του 4 χρόνια μεγαλύτερου αδερφού της Finneas O'Connell στη μουσική. 

Ο τελευταίος μπήκε στη δισκογραφία το 2015 (συνήθως ηχογραφεί ως FINNEAS) και είναι μόνιμος συνεργάτης της αδερφής του. Ωστόσο η Billie Eilish μετατράπηκε σε σταρ πρώτου μεγέθους με το φετινό της ντεμπούτο When We All Fall Asleep, Where Do We Go? (δείτε την κριτική της Χριστίνας Κουτρουλού, εδώ), το οποίο βρέθηκε στο νούμερο 1 των Η.Π.Α., της Βρετανίας, της Αυστραλίας, του Καναδά, αλλά και της χώρας μας (επίσης #3 στη Γαλλία, #7 στη Γερμανία και #41 στην Ιαπωνία). Επιτυχία που ο Finneas O'Donnell δεν έχει πλησιάσει, ούτε κατά διάνοια.

Τώρα, πάντως, επιδιώκει να εκμεταλλευτεί κι αυτός το μομέντουμ γύρω από το When We All Fall Asleep, Where Do We Go?, ηχογραφώντας το δικό του δισκογραφικό ντεμπούτο ως FINNEAS. Ακόμα δεν ξέρουμε πολλά γι' αυτό, όμως έχουμε τώρα το ολοκαίνουριο τραγούδι "Angel" ως προπομπό του: μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

«Το έγραψα σε μια συναυλία της Billie πέρυσι, ενώ βρισκόμασταν στα παρασκήνια», εξήγησε ο τραγουδοποιός στο Billboard, «έφτιαξα καφέ, έκατσα στο πιάνο και σκέφτηκα ότι για μένα το σημαντικότερο πράγμα ήταν πάντοτε η αγάπη».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το οποίο είναι όσο λαμπερό αρμόζει στο πρώτο single από την επερχόμενη δουλειά της που λέγεται -πώς αλλιώς;-

Στο οποίο θα δείτε, μεταξύ άλλων, την Kylie Jenner, τη Rosaliá και τη Normani.

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

FEATURED TODAY

Για τον υπόλοιπο Αύγουστο, οι συντάκτες του Avopolis θα επιλέγουν ένα δίσκο, μια ταινία, μια σειρά κι ένα βιβλίο για το καλοκαίρι. Η Τάνια Σκραπαλιώρη θα ...

Για τον υπόλοιπο Αύγουστο, οι συντάκτες του Avopolis θα επιλέγουν ένα δίσκο, μια ταινία, μια σειρά κι ένα βιβλίο για το καλοκαίρι. Ο Μάκης Μηλάτος διαλέγει να

Top