news.team

φωτογραφία: Alex Lake

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε πέρυσι ο Thom Yorke φτιάχνοντας το soundtrack για το remake του Suspiria (Βρετανία #13, Η.Π.Α. #79, Αυστραλία #65, Γαλλία #109, Γερμανία #55) και τις έτσι-κι-έτσι εντυπώσεις που άφησε σε πολλούς (στον Άγγελο Κλειτσίκα πάντως άρεσε, θυμηθείτε την κριτική του πατώντας εδώ), η ανάθεση δείχνει να έβαλε τον frontman των Radiohead σε δημιουργική τροχιά.

Έτσι, ανακοινώνει τώρα ότι επιστρέφει μέσα στο 2019 με νέο σόλο άλμπουμ: θα έχει τον τίτλο Anima και θα βγει στις 27 Ιουνίου από την Unsustainabubble σε διανομή XL Recordings. Την παραγωγή συνυπογράφει ο ίδιος ο Yorke, μαζί με τον Nigel Godrich.

«Είναι ένα δυστοπικό άλμπουμ, το οποίο πραγματεύεται το άγχος», δήλωσε ο Yorke, που όλες αυτές τις ημέρες άφηνε παράδοξα μηνύματα προς τους fans στο Λονδίνο, προετοιμάζοντάς τους για τις νέες του περιπέτειες. 

Το Anima θα συνοδεύεται επίσης από ένα ομότιτλο φιλμ μικρού μήκους, με την υπογραφή του Paul Thomas Anderson -του Αμερικανού σκηνοθέτη που έχει πίσω του διάσημες ταινίες σαν το Boogie Nights (1997), το Magnolia (2000) το There Will Be Blood (2007) και το Phantom Thread (2018): μπορείτε να δείτε ένα επίσημο trailer διάρκειας 42 δευτερολέπτων στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

Το φιλμ θα βγει κι αυτό στις 27 Ιουνίου, παρέα με τον δίσκο, και θα γίνει διαθέσιμο στο κοινό μέσω Netflix. 

{youtube}YNYJ_BJJbzI{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured