Οι Alice In Chains με νέο βιντεοκλίπ, ενώ μετράμε πλέον αντίστροφα για τον ερχομό τους στην Αθήνα

Δείτε το "Rainier Fog"

news.team
news.team

Με ένα νέο βιντεοκλίπ για το "Rainier Fog" συνεχίζουν οι Alice In Chains το promo για τον ομώνυμο φετινό τους δίσκο: το σκηνοθέτησε ο Peter Darley Miller παρέα με τη μπάντα και μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης. 

Το Rainier Fog ήρθε μετά από 5 χρόνια σιωπής (δείτε τι έγραψε γι' αυτό στις σελίδες μας ο Παναγιώτης Λουκάς, πατώντας εδώ), επιβεβαιώνοντας ότι μπορεί κάποιοι οπαδοί να μην αποδέχτηκαν ποτέ την ανασύσταση του σχήματος μετά τον άδοξο θάνατο του Layne Staley (2002), οι περισσότεροι όμως εξακολουθούν να στηρίζουν (Η.Π.Α. #12, Βρετανία #9, Αυστραλία #15, Καναδάς #11, Γερμανία #8).

Το Rainier Fog είναι όμως και ο δίσκος που θα φέρει τους Alice In Chains στην Ελλάδα φέτος το καλοκαίρι: θα παίξουν τη Δευτέρα 24 Ιουνίου στην Πλατεία Νερού, ως headliners του Release Athens 2019, πλαισιωμένοι από τους «δικούς μας» 1000Mods και τους ιστορικούς Fu Manchu. Εισιτήρια προπωλούνται μέσω www.viva.gr, με τις τιμές να ξεκινούν από τα 42 ευρώ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο οποίο θα δείτε, μεταξύ άλλων, την Kylie Jenner, τη Rosaliá και τη Normani.

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

Μετά από μια σεζόν, το Hulu ακυρώνει τη σειρά με την Zoë Kravitz.

FEATURED TODAY

Στο τελευταίο του Incoming για τον Αύγουστο, ο Δημήτρης Λιλής κοιτά με απορία την επικαιρότητα και ψάχνει τη θέση των μουσικών σε αυτή.

Στο τελευταίο του Diggin' πριν τις διακοπές, ο Ζώης Χαλκιόπουλος ακούει το The Mosaic of  Transformation της Kaitlyn Aurelia Smith.

Top