Δεν έχουν προλάβει να μας λείψουν οι Calexico, καθώς πάει δεν πάει ένας χρόνος από το άλμπουμ The Thread That Keeps Us (Βρετανία #58, Γαλλία #71, Γερμανία #7), το οποίο τους έφερε μάλιστα ξανά και στα μέρη μας πέρυσι το καλοκαίρι, σε ένα κατάμεστο Ηρώδειο (δείτε τι έγραψε για τη βραδιά η Πέννυ Γέρου, πατώντας εδώ).

Παρά ταύτα, ο Joey Burns με τον John Convertino επιστρέφουν τώρα με νέο υλικό, συνεργαζόμενοι μάλιστα με τους Iron & Wine, το προσωπικό όχημα έκφρασης του Αμερικανού τραγουδοποιού Sam Beam, με τον οποίον είχαν ξανασυναντηθεί δισκογραφικά πριν 14 χρόνια (στο ΕΡ In The Reins).

Στον σύνδεσμο λοιπόν παρακάτω μπορείτε να δείτε το επίσημο βιντεοκλίπ που έφτιαξε με animation εικόνες ο Jonny Sanders για το ολοκαίνουριο τραγούδι "Midnight Sun".

Το "Midnight Sun" προλογίζει ένα νέο (κοινό με τους Iron & Wine) άλμπουμ τιτλοφορούμενο Years To Burn, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιουνίου -στη μεν Αμερική από τη Sub Pop, στη δε Ευρώπη από τη City Slang. Στα ελληνικά δισκοπωλεία θα φτάσει σε διανομή Rockarolla.

Εντωμεταξύ, Calexico και Iron & Wine υποσχέθηκαν ήδη ότι θα στηρίξουν το άλμπουμ με μια εκταταμένη ευρωπαϊκή περιοδεία τον Νοέμβριο. Λέτε να τους ξαναδούμε και από τα μέρη μας;

{youtube}iy1qTo71chg{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured