news.team

Στα τέλη της προηγούμενης δεκαετίας, τα indie-friendly ηλεκτρονικά των Hot Chip είχαν σπείρει μεγάλο ενθουσιασμό (και διάθεση για χορό) στην εναλλακτική νεολαία. Το άλμπουμ του 2008 Made In The Dark τους έστειλε καρφί στο #4 της Βρετανίας αλλά και στο #109 των Η.Π.Α., ενώ το 2010 τους είδαμε και στην Αθήνα, στη 2η μέρα του ιστορικού (πια) Synch Festival εκείνης της χρονιάς (δείτε τι είχε γράψει στις σελίδες μας ο Γιώργος Μιχαλόπουλος, εδώ).

Έκτοτε το indie hype μπορεί να υποχώρησε, ωστόσο οι Hot Chip παρέμειναν σε σταθερή τροχιά, τόσο καλλιτεχνικά, όσο και εμπορικά, με το τελευταίο τους άλμπουμ Why Make Sense? του 2015 να λαμβάνει καλές κριτικές και καλές θέσεις στις βασικές μουσικές αγορές (Βρετανία #13, Η.Π.Α. #103, Αυστραλία #29, Γαλλία #85, Γερμανία #38).

Τώρα, το βρετανικό γκρουπ επιστρέφει με ένα καινούριο τραγούδι ονόματι "Hungry Child": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε γι' αυτό o Saman Kesh.

To "Hungry Child" προλογίζει το νέο άλμπουμ A Bath Full Of Ecstasy, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 20 Απριλίου από τη Domino.

{youtube}rOnMZALLQPk{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured