news.team

Το πραγματικό του όνομα είναι Peretz Bernstein, όμως ο εναλλακτικός κόσμος τον έμαθε και τον αγάπησε ως Perry Farrell, μέσα κυρίως από τη δράση του με τους Jane's Addiction, αλλά και με τους 2 δίσκους των Porno For Pyros στα 1990s. 

To 1999 o Farrell ξεκίνησε και μια σόλο καριέρα, η οποία μπήκε εντούτοις στον πάγο όταν ανασχηματίστηκαν οι Jane's Addiction το 2001. Τώρα, ωστόσο -παρότι η μπάντα παραμένει ενεργή- αποφασίζει να επιστρέψει σε αυτήν και δίνει στη δημοσιότητα ένα καινούριο τραγούδι με τίτλο "Pirate Punk Politician": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

«Είναι ένα παλιομοδίτικο τραγούδι διαμαρτυρίας», δήλωσε ο 60χρονος τραγουδοποιός από το Queens της Νέας Υόρκης, μιλώντας στον αμερικανικό ραδιοσταθμό Z93, «στραμμένο ενάντια στους ισχυρούς πολιτικούς άνδρες που ξεπετάγονται σε διάφορα σημεία του κόσμου και δεν είναι παρά φασίστες, ρατσιστές, υποκριτές και γενικώς άσχετοι με το ποια είναι η σημερινή κατάσταση του κόσμου μας, ειδικά σε κρίσιμα θέματα όπως λ.χ. το περιβάλλον».

Το "Pirate Punk Politician" προλογίζει τον νέο δίσκο Kind Heaven, ο οποίος θα κυκλοφορήσει στις 7 Ιουνίου από την BMG. Στην παραγωγή βρίσκεται ο ίδιος ο Farrell, μαζί με τον Tony Visconti.

{youtube}imHzbC8Nnuo{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured