φωτογραφία: Frank Buttenbender

Με το 5ο της άλμπουμ Hiss Spun (2017), η Αμερικανίδα τραγουδοποιός Chelsea Wolfe πείραξε αποτελεσματικά τα ηχητικά της δεδομένα, λαμβάνοντας καλές κριτικές (δείτε τι έγραψε σε μας ο Χρυσόστομος Τσαπραΐλης, εδώ), αλλά και ένα #146 στις Η.Π.Α., όπου έχει αρχίσει να γίνεται αναγνωρίσιμη.

Τώρα, επιστρέφει σε ρόλο καλεσμένης, σε μια συνεργασία με τον Chino Moreno των Deftones για το τραγούδι "Shadows & Light": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Shadows & Light" δεν είναι πάντως προπομπός κάποιας δικής της δισκογραφικής επιστροφής. Αντιθέτως, λειτουργεί ως promo για το επικείμενο άλμπουμ των Saudade, του supergroup δηλαδή που έχει στήσει ο Moreno με τον κιθαρίστα Dr. Know (Bad Brains), τον μπασίστα Chuck Doom (των Crosses), τον ντράμερ Gil Sharone (των Team Sleep) και τον κιμπορντίστα John Medeski (των Medeski Martin & Wood). Για την ώρα πάντως δεν είναι τίποτα άλλο γνωστό, περί τίτλου ή ημερομηνίας κυκλοφορίας.

Μιλώντας στο Revolver για αυτήν τη συμμετοχή της, η Wolfe είπε ότι την ιντρίγκαρε το γεγονός ότι επρόκειτο για ένα τραγούδι διαφορετικό από τα δικά της, αλλά και διαφορετικό από εκείνα των Deftones.

Οι fans των Deftones πάντως δεν είναι και πολύ ικανοποιημένοι με όλα τούτα, γιατί περιμένουν νέο δίσκο μέσα στο 2019 και ο Moreno διαρκώς δείχνει να ασχολείται με κάτι άλλο.

{youtube}MYATX6eQjL4{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured