Αν και τα τελευταία χρόνια πολλά κονσερβατόρια της Ολλανδίας έχουν αναδειχθεί σε ποιοτικούς σταθμούς για όσους κάνουν μουσικές σπουδές στην Ευρώπη, το Codarts του Ρότερνταμ παραμένει εκτός συναγωνισμού, ευρέως αναγνωρισμένο ως ένα από τα καλύτερα μουσικά πανεπιστήμια της Ευρώπης.

Μια καλή γέφυρα για τους νέους Έλληνες μουσικούς που ονειρεύονται να σπουδάσουν σε αυτό έχει ήδη στηθεί από το Lab Music Education (για ευκολότερη πρόσβαση στα τμήματα Pop και Jazz), το οποίο αύριο Παρασκευή 22 Μαρτίου θα διεξάγει μάλιστα τις πρώτες εισαγωγικές εξετάσεις που γίνονται εκτός Ολλανδίας στη μακροχρόνια ιστορία του Codarts.

Με αυτήν την ευκαιρία το κονσερβατόριο του Ρότερνταμ στήνει και μια Open Day για το Σάββατο 23 Μαρτίου, στο καφέ του Ιανού (Σταδίου 24, κοντά στο μετρό Πανεπιστήμιο) για τους νέους μουσικούς που επιθυμούν να κάνουν μια πρώτη γνωριμία και επαφή μαζί του.

Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 18.00 και παρόντες θα είναι ο καθηγητής Ed Verhoeff, καθώς και η διευθύντρια του Jazz Τμήματος, Linda Bloemhard. Οι δυο τους θα παρουσιάσουν το πρόγραμμα του κονσερβατορίου και θα απαντήσουν στις ερωτήσεις του κοινού.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

{youtube}bku8GHOIAh0{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured